XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du måste sitta på hårda ytor eller hålla en enda hållning under en längre tid eller har lidit en skada på nedre delen av ryggen eller benen, du riskerar ischiasnerven smärta. Du kanske känner en varm dov smärta i de nedre regionerna i benen eller skinkorna eller förlora makt manipulation av dina ben och fötter. Även om det många läkemedel tillgängliga på apoteket för att lindra smärta, det finns en hel del huskurer för ischiasnerven smärtlindring som är lika effektiva som också.

Vitlök och pepparrot

Antioxidant-rik vitlök, när det tas i rå, hjälpmedel för att stimulera blodcirkulationen, lindrar värk och hjälper till att hålla kroppen varm. Detta hjälper dig att slappna av och känna sig hemmastadda under anfall av ischias smärta. Krossa åtminstone två vitlöksklyftor i en halv kopp ljummet buffelmjölk och konsumerar två gånger dagligen under sju dagar för befrielse från ischias. En annan effektiv naturliga botemedel mot ischiassmärta är pepparrot. Krossa en halv pepparrot så att det gör en matsked pasta. Applicera detta jämnt på smärtområdet och linda med en trasa som ett grötomslag. Ta bort efter inte mindre än en timme för befrielse från ischiasnerven värk.

Juice och vatten

Dricker inte mindre än 10 ounces vardera av saft av selleri blad och potatis dagligen. Du kan också lägga till saft av morot och rödbetor till denna kombination för extra kraft och styrka. Selleri teblad är också användbart för att lindra ischias. För en annan effektiv hem behandling av din ischiasnerven smärta, ta saften eller te av fläder blad. Detta hjälper till muskelavslappning och hjälper till att minska smärtan. Dessutom kan du ta duschar alternativt med varmt och kallt vatten eller tillämpa kompresser, alternativt varma och kalla, för att göra blodcirkulationen bättre och få lindring från smärta.

övningar

Ligga framstupa på golvet och vetter mot taket. Dra höger knä i riktning mot vänster axel. Samtidigt håller vristen av höger fot med höger hand från utsidan. Bo i den positionen i 30 sekunder och sedan utföra samma procedur med det andra knäet. Ischiasnerven smärta kan minskas om din följa denna rutin för ungefär en fjärdedel av en timme varje dag.

allmänna åtgärder

Gör det till en vana att hålla sig till en balanserad, näringsrik kost. Kom ihåg att sova på en fast yta och alltid sitta eller stå upp rakt. Undvik också att dra eller bära tunga vikter. Andra hem rättsmedel för ischias lättnad inkluderar is förpackningar som kan åstadkomma domningar i det smärtande området och använda möbler med särskild ergonomisk känsla med svankstöd. Dessa kan bidra till att förhindra ytterligare försämring. Få massage med en pasta av en matsked varmt senapsolja och hackad vitlök eller tillämpa en matsked av aloe vera gel för att lindra ischiasnerven smärta.