XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Enkla övningar att banta magen och slappa armar


Slappa armar och en rund mage kan göra dig själv medveten om ditt utseende. Om du är motiverad att gå ner i vikt men inte gillar tanken på kraftig motion, kan du utföra enklare övningar för bantning magen och armar. En kombination av aeroba och styrketräning övningar kan hjälpa dig att förlora fett samtidigt toning dina muskler.

Övningar för att förlora Flab

I ett försök att göra det lättare att utöva flab bort, du kanske har tänkt att bara göra punkt minskning övningar för armar och mage. Men plats minskar är en myt, och försöker att förlora fett på specifika platser är ineffektiv. I slutändan, allt arbete ni lagt in intet kommer att göra det svårare, inte lättare. Du bör planera på att göra 150 till 300 minuter av hjärt per vecka, men du behöver inte spendera tid att göra övningar som lämnar dig droppande i svett och andfådd. Utövar kommer att känna en mycket enklare om du gör något du gillar, såsom promenader, trädgårdsarbete eller deltar i en favoritsport. Bryt dina cardio sessioner upp i några mindre sessioner under dagen om det gör det enkelt och smärtfritt. Att bränna kalorier och engagera armen och magmuskler, väljer övningar såsom att spela tennis eller basket, rodd eller använda den elliptiska.

Ab-toning övningar

Styrketräningsövningar kommer inte att hjälpa dig att förlora arm eller magen flab, men de kommer att hjälpa dig att tona dina muskler och bygga muskelmassa, som hjälper kroppen att bränna kalorier mer effektivt. Utför styrketräningsövningar två eller tre gånger i veckan, för cirka 15 till 20 minuter varje gång. Inkludera övningar som engagerar magmusklerna, såsom sittande stam rotationer, plankor och trä kotletter.

Arm-toning övningar

Tonade armmuskler hjälpa dig att få den tunna utseende du önskar när du gå ner i vikt med konditionsträning. Lägg armen styrketräning flyttar till din muskel toning sessioner. Du kan använda fria vikter såsom kettlebells eller hantlar, eller använda din egen kroppsvikt om du inte är redo för utmaningen vikter och vill behålla din styrketräning flyttar lite på enklare sida. Kom bara ihåg att när övningarna blir alltför lätt, är det fördelaktigt att upp vikten att fortsätta att se framsteg. Utför biceps, triceps kickbacks, overhead pressar och rader.

Andra saker att tänka på

När din träning rutin känns lätt och roligt, kan du frestas att göra det varje dag. Detta kanske låter som en bra idé, men det kan leda till överträning syndrom. För mycket motion hindrar kroppen från att till fullo återhämta sig och kan leda till trötthet, depression, aptitlöshet och skador på grund av överträning syndrom. Ge dig själv en dag ledigt i-mellan styrka träningspass och ta åtminstone en ledig dag per vecka från din cardio rutin. Kontrollera med din läkare innan du börjar på din banta program om du har varit borta från träningsprogram för en stund, eller om du har några kroniska hälsoproblem.