XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur hitta en alkohol Rehab Center


Att hitta en alkohol Rehab center är lätt att utföra på Internet. Allt du behöver veta är var man ska leta, och du kan göra nästan allt uppdragen utan att lämna datorn. Om du känner att du eller någon nära dig har alkoholproblem, kan gå in alkohol Rehab vara en livräddande upplevelse.

Instruktioner

1 Betrakta den världsberömda Betty Ford Center, som ligger i Rancho Mirage, Kalifornien. Om du har tillräckliga ekonomiska medel, är Betty Ford Center en av de bästa rehabiliteringscenter i landet. Du kan kontakta Betty Ford Center via telefon på (800) 434-7365 eller (760) 773-4100.

2 Begrunda att gå till en vattendelare behandlingshem för alkoholism. Watershed koncentrerar sig på att läka kropp, sinne och själ. De har kontor i Boynton Beach, Boca Raton och Houston. Du kan ringa sin 24-timmars hjälplinje på (800) 861-1768. När du ringer, se till att fråga om din hälsa försäkringsbolag kommer att täcka alla dina kostnader om du bestämmer dig för att gå dit.

3 Leta reda på en alkohol Rehab center på findtreatment.samhsa.gov. En gång på huvudsidan, klicka på "här" för att gå till drogmissbruk och alkoholism behandlingsanläggning locator. När du ser på kartan, klicka på den stat där du bor. Fortsätt sedan att skriva in din stad, stat, postnummer och gatuadress. När du klickar på "Fortsätt" kommer du se en lista över rehabiliteringscenter i ditt område.

4 Använd din lokala gula sidorna för att leta efter rehabiliteringscentrum eller behandlingscentrum i dig grannskapet. Efter att hitta flera platser i ditt område, ring var och en att ta reda på detaljerad information om deras program, inklusive kostnader, genomsnittlig vistelsetid och behandlingsmetoder.

Tips

  • Om du inte kan komma in en alkohol Rehab center omedelbart, åtminstone, börja gå Anonyma Alkoholister möten.