XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En studsmatta skoter är en vanlig skoter, såsom Razor scooter, modifierad för att utföra trick som är svåra att göra på marken. Det är mycket enkelt att ändra en skoter och förvandla det till en skoter för studsmattan.

Instruktioner

Trampolin Scooter med hjulen på

1 Täck hjul skoter med hjälp av tjocka handdukar eller trasor. Linda dem runt båda uppsättningarna av hjul och säkra med tejp så att de förblir inslagna.

2 Testa trampolin skoter på marken. Få på det och göra en kanin hop för att se till att hjulen inte vända. Om de gör det, täck dem med mer handdukar och tejp det säkert.

3 Sätt skoter på studsmattan. Utföra trick som tailwhip, backflip eller indiska luft.

Trampolin Scooter med hjulen Off

4 Ta bort hjulen med Allen nycklar. Storleken på Allen skiftnycklar du behöver använda beror på storlek och märke på din scooter. Prova flera stycken tills du hittar den nödvändiga storleken.

5 Wrap upp gafflarna på skotern med hjälp av små filtar eller handdukar. Använd en stor mängd tejp för att fästa handdukar till skotern.

6 Kontrollera att tejpen och handdukar är säkra genom att göra lite övning hoppar på marken. Om gaffeln bryter igenom använder fler handdukar och tejp. Om det fungerar bra klättra på studsmattan och öva dina trick.

Tips

  • Se till att gafflarna på skotern inte sticker eller de skadar studsmattan.