XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur bli bättre på att fånga vågor medan du surfar


Vem som helst kan hyra en surfbräda och ge sig ut för att försöka fånga några vågor, men surfa är en färdighet, och att kunna läsa havet och vet precis vad de ska göra för att fånga en våg är inte lätt. Som med alla skicklighet, att det bästa du kan göra bli bättre på att fånga vågor är att öva. Skicklighet kommer att utvecklas långsamt över tiden. Det finns dock några saker du kan göra för att hjälpa processen tillsammans.

Instruktioner

1 Vänta på bra vågor, snarare än att försöka fånga varje fjärrsurfable våg som kommer in. Om du försöker surfa allt du möjligen kan, kommer du trötta ut dig snabbt, och missa en hel del av de bästa vågorna som verkligen är värda att surfa. När du kommer ut förbi paus, peka din styrelse ut och titta på uppsättningar av vågor som kommer in. När du ser en bra, pivot runt och gå för det.

2 Placera dig så att du kan göra det på vågen snabbt. Surfaren som är närmast till toppen av vågen har prioritet för den våg, eftersom det surfare är vanligen den första upp på vågen. Så om du vill fånga så många vågor som möjligt, bör du försöka att positionera dig bortom paus så att du inte kommer att behöva låta bra vågor gå eftersom någon annan redan surfar dem.

3 Paddla så hårt du kan när du går för en våg. Du har en bättre chans att fånga en våg om du tänker samma hastighet som vågen, vilket är ungefär sex knop, eller sju miles per timme. Försök att träna dina axlar, genom att simma, till exempel, för att förbättra din paddling styrka. Också överväga dikning våtdräkt handskar om du bär dem, eftersom den extra vikten däcken ut armarna mycket snabbare.

4 Håll din vikt balanseras i mitten av brädet. Om din vikt är för långt tillbaka, är mycket mer benägna att gå rätt under dig utan att bära dig framåt vågen. Likaså, men om din vikt är för långt fram din styrelse kommer att fånga alltför mycket av vågen, och du kan skjutas upp på framsidan av din styrelse, som kallas "pearling."