XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är de bästa sakerna för vikt?


Medan många amerikaner fokuserar på viktminskning, vissa människor har det motsatta problemet: att hålla vikten på. Oavsett om du har en överaktiv metabolism eller funderar på att lägga muskelmassa på din slim build, gå upp i vikt är en enkel sak att öka kalorier. Men bara Downing milkshakes och godis är ett recept för dålig hälsa. Det är viktigt att hitta rätt typer av livsmedel som hjälper dig att gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt.

ägg

Med cirka 80 kalorier och 7 g protein i en genomsnittlig storlek ägg, ägg är en stor källa till muskelbyggande protein och hälsosamma fetter. Ägg kan ätas i en mängd olika sätt, från hårdkokt till oordning, eller tillsättas direkt i shakes och smoothies. Deras mångsidighet och enkel tillagning gör ägg en stapelvara i de flesta viktökning kost.

köttprotein

Magert kött, såsom kyckling, kalkon och lägre fetthalt nedskärningar av biff och fläsk är en utmärkt källa av kalorier och protein för viktökning. Protein hjälper till att bygga muskelmassa och bulks upp en smal form på ett sunt sätt. Magert protein innehåller mindre mättat fett än fettrik kött såsom köttfärs, så att du kan konsumera mer av det och gå upp i vikt utan att höja ditt kolesterol och triglycerider.

protein~~POS=TRUNC

Protein barer är en bra källa till hälsosamma fetter, protein och socker. De är lätt tillgängliga i livsmedelsbutiker, närbutiker och hälsokostbutiker. Eftersom de är lätta att äta och inte alltför fyllning, protein bars göra bra tillägg till regelbundna måltider när ätas som mellanmål och är ett enkelt sätt att lägga till hälsosamma kalorier till din dagliga kost.

närings~~POS=TRUNC Shakes

Liksom protein barer, närings eller måltidsersättnings shakes är ett högt kaloriinnehåll möjlighet att lägga mellan måltiderna. Bekvämt och näringsmässigt balanserad, skakningar är ett bra komplement till måltider eller som ett mellanmål, eftersom de ger viktiga näringsämnen, vitaminer, proteiner och fetter för att hjälpa kroppen upp i vikt på ett säkert sätt.

Mejeri

Mejeri är en byggsten i friska muskler och vävnad och är också tät i kalorier och bra fetter. Magra mejeriprodukter, såsom en eller två procent mjölk och yoghurt innehåller hälsosamma kalorier som hjälper din kropp bygga och behålla muskelmassa, vilket skapar en mer solid kroppsbyggnad.

komplexa kolhydrater

Förutom protein, människor med höga ämnesomsättning behöver konsumera massor av kolhydrater så att de inte bränna sina fett eller muskelreserver. Hellre än att välja enkla kolhydrater, såsom vitt bröd och socker, äta komplexa kolhydrater - såsom de som finns i bönor, hela korn bröd och pasta och sötpotatis - ger kalorier och energi, utan att höja insulinnivåer. Andra utmärkta komplexa kolhydrater att konsumera är bönor, frukt, grönsaker och fullkornsris.