XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Så för att lindra smärtan av golfspelare & # 039; s Elbow

Golfarmbåge är en smärta som orsakas av inflammation i senor på insidan av armbågen. Liknar tennisarmbåge som påverkar utsidan av armbågen, är golfarmbåge inte bara för golfare, men vem som helst som repetitiv knyter sina fingrar eller vrider sina handleder. Med tiden denna smärta kan spridas in i resten av armen, som påverkar handleden och underarmen. Med rätt skötsel denna smärttillstånd kan pacifice, befriar dig av obehag och gör att du kan använda din arm till sin fulla potential igen.

Steg 1

Ta en over-the-counter smärtstillande för att dämpa smärtan såsom ibuprofen. Läs och följ tillverkarens anvisningar för dosering och hur ofta för att ta den.

Steg 2

Vila armen genom att ta lite ledigt från vad det är som orsakat smärta, såsom golf. Gör en medveten ansträngning för att använda den drabbade armen mindre i dina dagliga aktiviteter. Inslagning ett elastiskt bandage runt armbågen och använda en underarm band kan hjälpa till att hålla den drabbade armen av åtgärden för en stund.

steg 3

Håll en kylklamp över insidan av armbågen i minst 15 minuter flera gånger per dag. För att skydda huden från de kalla temperaturerna, linda en trasa runt kompress. En påse frysta grönsaker gör ett bra substitut för en kall kompress.

steg 4

Massera området med fingrarna för att stimulera blodflödet genom området och lindra obehaget. Gör detta så ofta du vill åstadkomma lindring.

steg 5

Öva flytta armen på det sätt som orsakade det att vara öm i första hand, när du känner att du kan utan att skada det ytterligare. Om golf var orsaken till smärtan, öva långsamma golf gungor utan en golfklubba. Ease armen tillbaka in i rytmen saker långsamt för att inte överdriva det. Öva 10 till 20 minuter dagligen, men sluta om det är smärtsamt.

tips

  • Tala med din läkare om ihållande golfspelare armbågen smärta. Din läkare kan ha möjlighet att förskriva läkemedel eller sjukgymnastik. I vissa extrema fall kan operation krävas.

Saker du behöver

  • Over-the-counter smärtstillande
  • elastiskt bandage
  • underarms~~POS=TRUNC rem
  • kall kompress