XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Låt oss inse det, med ecomony hur det är, är pengar tätt. Det som en gång brukade vara något att hoppa i bilen och tillbringa 30 dollar på en handske är nu en scarifice inte alla har råd med. Men dina barn fortfarande vill och kanske måste spela baseboll. Så hjälpa honom att göra sin egen handske tills han kan tjäna tillräckligt för att köpa en. Det kan inte tillåtas i spel (sporten har regler), men det kommer att hjälpa honom att bygga rätt mekanik.

Instruktioner

Om du bygger det ... drömmar kommer!

1 Hitta en snö handske, tjocka eller tunna, som passar ditt barns hand. Detta kommer att fungera som grund.

2 Låna en verklig baseball handske att titta på som ett mönster.

3 Sök på internet för "baseballkarda mönster" för att hitta ett mönster, eller vinge det, gör din egen. Det kommer inte vara så svårt.

4 Klipp remsor av skumgummi att linda runt som fingrarna. Sy ihop dem och bildar ett rör, sedan sy den övre stängd. Gör detta för alla fingrar och tummen.

5 Klipp remsor av läder eller plastliknande material för att passa runt vart och ett av dessa skum gummirör. När de är skurna, sy dem runt den, stänger den övre.

6 Sy ihop fingrarna längs mitten.

7 Sy en ytterligare remsa av läder för att fungera som vävband mellan tummen och fingrarna. Detta bör vara lika med längden på fingrarna.

8 Skapa handflatan och baksidan, med användning av samma tekniker som ovan. Lägg till fler skivor av skumgummi som behövs så att ditt barn inte kommer att skadas om han fångar en boll på handflatan.

9 Sy "palm / stöd" till fingrarna. Gör att sy ihop ryggen och fronter separat och inte tillsammans på en gång, annars din son inte kommer att kunna få fingrarna i.

10 Sätt på den och prova det. Det kanske inte ser ut som en gyllene handske, men det kommer att vara värt sin vikt i guld eftersom det var väl tid med ditt barn, i jakten på sina intressen och en av USA: s största svunna tider - baseball!