XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka är de bästa sätten att förlora lägre kroppsvikt?

Översikt

För många människor, låren är det område där den mest kroppsfett tenderar att ackumuleras. De bästa sätten att gå ner i vikt av låren är friska metoder som innebär att förbättra din kost och ägnar sig åt fysisk aktivitet.

Diet

Vilka är de bästa sätten att förlora lägre kroppsvikt?

Rensa upp din kost kommer att bidra till att upprätthålla en hälsosam vikt och bränna övervikt av låren. Minska fett, natrium, kalorier och sockerintag. Äta näringsrika livsmedel såsom grönsaker, frukt, fullkorn, magert protein och fettsnåla mejeriprodukter. Det amerikanska Department of Health & Human Services rekommenderar att välja en mängd olika objekt inom dessa hälsosammare livsmedelsgrupper. Ersätt läsk, kaffe och andra söta drycker med vatten. Vatten hjälper till att hålla kroppen hydrerad och innehåller inga kalorier. När du vaknar på morgonen se till att äta frukost, eftersom det bidrar till att öka din ämnesomsättning. Planera framåt kan spara dina lår några pounds. Packa måltider och mellanmål om du kommer att vara borta från huset för mer än tre timmar att undvika att slå de snabbmatsrestauranger eller närbutiker.

cardio

Vilka är de bästa sätten att förlora lägre kroppsvikt?

Gör det till en daglig mål att slutföra åtminstone 30 minuter av hjärt aktivitet. Om du är ny på fitness försöka slutföra några minuter varje dag och arbeta upp mot längre sessioner. Enligt Shape Fit är de bästa hjärt aktiviteter löpning, simning, steg aerobics, bergsklättring, cykling, med hjälp av elliptiska tränare, badminton, längdskidåkning, rodd och promenader. Välj två eller tre hjärt aktiviteter som du tycker om och växlar mellan dessa hela veckan. Delta i låg- och högintensiv konditionsträning. Lågintensiv cardio består av en långsammare takt som kan upprätthållas i 30 till 45 minuter. Hög intensitet cardio består av att arbeta hårt och snabbt för en kortare tid, cirka 15 till 20 minuter. Lågintensiv cardio kommer att bränna mer fett, medan högintensiva cardio bränner fler kalorier.

Styrketräning

Vilka är de bästa sätten att förlora lägre kroppsvikt?

Styrketräning bygger muskler vävnad, som hjälper kroppen att bränna mer kalorier i en snabbare takt. Välj flera övningar som du kan fylla i, men också utmana dina muskler. Sikta på att slutföra två till tre uppsättningar av 12 till 15 repetitioner för varje övning du klar. Styrketräning för låren bör göras två eller tre dagar per vecka under minst 30 minuter. Knäböj, utfall, step-ups, ben lockar och förlängningar ben är mer allmänt kända lår övningar. Variationer på dessa övningar kan hjälpa till att öka intensiteten. När utför knäböj och steg-ups försöka hålla en hantel i varje hand. Utfall kan utföras i flera riktningar för att arbeta hela låret. Försök utfall framåt, bakåt och åt sidan för att engagera hela låret.