XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur mycket vikt kan du förlora boxning?

Oavsett om du gå ner i vikt boxning beror på din diet och intensiteten i din träning. Ät en balanserad, kalorifattig diet som ger dig tillräckligt med energi för din träning. Fokusera på att utveckla snabbt fotarbete, som kommer att göra dig en effektiv konkurrent och öka antalet kalorier du bränner. Om du inte är intresserad av att vara en konkurrenskraftig boxare, arbetar på högintensiva borrar och snabba rörelser för att maximera din viktminskning potential.

Kalorier bränner Potential

Din nuvarande kroppsvikt påverkar hur många kalorier motion kommer att bränna. Det är ju mer du väger, desto mer energi det tar för dina muskler att flytta kroppen. En 125-pound person som Spars 30 minuter bränner 270 kalorier, enligt Harvard Medical School. Människor som är tyngre kommer att bränna mer; till exempel, en 155-pound person som Spars i 30 minuter bränner 335 kalorier, och en 185 pund människa bränner 400 kalorier.

Lägg Lägre kroppsrörelser

Om du lägger till flera lägre kroppsrörelse till sparring, kommer du att bränna fler kalorier. Kickboxning och andra kampsporter använda många av de tekniker som finns i traditionella boxning men inkluderar även kraftiga rörelser i ben och fötter. Den ytterligare rörelsen leder till större viktminskning potential. En 155-pound person som deltar i kickboxning eller liknande kampsporter aktiviteter för 30 minuter bränner 372 kalorier, mer än en person av samma vikt skulle brinna boxning, säger Harvard Medical School.

Hälsofördelar

Boxning erbjuder en mängd olika hälsofördelar förutom risken för viktförlust. Det är en effektiv konditionsträning på grund av den kontinuerliga, kraftig rörelse. Liksom andra kardiovaskulära övningar, förbättrar boxning din styrka, ökar din balans och smidighet, toner musklerna och stärker ditt hjärta och lungor. Regelbunden motion förbättrar också humöret och stavar av känslor av depression.

expert Insight

För att maximera hälsofördelar och minimera riskerna för boxning, hyra en tränare att visa dig hur att slå och blockera effektivt. Låt din tränare vet att du vill att din boxningsträning för att fokusera på viktminskning. Tränare kommer sannolikt att ge dig med boxning övningar som bygger din uthållighet, utveckla din styrka och leda till viktminskning.