XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Lätt måltid Idéer för en person

Ibland är det svårt att hitta motivationen att tillaga en måltid för en person när det enklaste sättet att äta beställer take-out eller värma upp en frusen middag. Men regelbundet äta på restauranger och köpa färdiga livsmedel är inte ekonomiskt och kan äta i din matbudget. Husmanskost kan du kontrollera dina utgifter, liksom antalet kalorier, fett gram och näringsämnen på din tallrik.

Friska krabba sallad

Gör en kolhydratfattig, hög proteinhalt måltid kräver ingen matlagning med receptet från FitnessMagazine.com. Börja med att täcka en platta med en bädd av baby gröna. Placera färsk papaya frukt, skalade, seedade och skär i tärningar i en cirkel runt ytterkanten av plattan. Blanda en burk schablonbelopp krabba med halv ett gäng hackad gräslök, en matsked olivolja, saft från en färskpressad lime och en nypa finmald vitpeppar och sked i mitten av plattan. De som inte observera en kolhydrat kost kan äta denna enkla måltid idé för en med en hel vete middag rulle.

Pizza

Grädda pizza hemma med denna enkla måltid idé för en inspirerad av ett recept från MayoClinic.com. Ingredienserna har en hållbarhetstid av två veckor eller mer. Förgräddade pizzaskorpor och påsar av riven ost butik lätt i frysen. Burkar eller burkar av pizzasås kan sitta på hyllan för flera månader eller mer. Frosta av jordskorpan i en timme om du har tid och värm ugnen till 450 grader Fahrenheit. Sked 1/4 kopp pizzasås på jordskorpan och strö halv kopp riven ost på toppen. Skär några planteras du har runt i köket, som vitlök, broccoli och paprika, och sätta dem på pizza. En stänk av oregano och basilika, med ett duggregn av olivolja tillför gourmet smak.

Stek

En stek presenterar en frisk och flexibel måltid full av grönsaker i denna enkla måltid idé för en inspirerad av FitnessMagazine.com. Välj en del av magert protein, som kyckling bröst eller fast tofu, och åtminstone tre grönsaker. Plocka grönsaker med olika färger, som morötter, kål och röd paprika, för en mängd olika vitaminer, smak och lagt visuella intryck. Skär magert protein och 2 koppar grönsaker i bitar som mäter ungefär en tum. Stek proteinet i en stekpanna med så lite vegetabilisk olja som möjligt tills genomkokt och ta bort. Stek grönsakerna och en klyfta hackad vitlök i minimal vegetabilisk olja i cirka fem minuter på med-hög värme; du vill att planteras kokta men fortfarande skarp. Lägg proteinet tillsammans med 2 tsk. sojasås blandas med 1 tsk. av honung och en nypa cayennepeppar. Rör om tills blandas, ta bort från värmen, strö över krossade jordnötter och plattan det bredvid brunt ris.