XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tar bort fett runt midjan


Midja och bukfetma är en vanlig vuxen klagomål. Även om det är lätt att frestas av jippon såsom buken bälte, som förmodligen stimulerar magmusklerna i upphandlande så att verklig motion inte krävs metoder som dessa inte kommer att ge effektiva resultat. Fitness experter hävdar att fett runt midjan och buken är mest effektivt avlägsnas genom en hälsosam diet och rigorös övning rutin.

Instruktioner

1 Öva regelbunden konditionsträning är det bästa sättet att ta bort fett från mellangärdet, enligt Shape up Shop hemsida. Webbplatsen förespråkar aerobics, basket, tennis, promenader, jogging och simning, och rekommenderar att göra dessa fem dagar i veckan under minst tjugo minuter. En sådan ansträngande aktivitet kommer att påverka hjärtat medan du bränner muskel fett och toning kroppen.

2 "Push-Aways" citeras av Elite Wellness Coaching webbplats som det mest effektiva magen fett-reducerande övning. Efter att ha förtärt en medel servering av komplexa kolhydrater, magert protein och en liten mängd omättat fett, placera händerna framför dig med armbågarna på nittio graders vinkel. Tryck på hälarna på händerna kraftigt mot bordet, sedan stå och gå därifrån. Det fungerar!

3 toning triceps, biceps, rygg, bröst, skinkor och lår, förutom buken, tvingar kroppen att öka sin ämnesomsättning, vilket innebär att kalorier intagna kommer att tas upp stärka dessa muskler snarare än att vända sig till fett. Enligt Shape up Shop hemsida, är yoga en effektiv verksamhet för att stärka magmusklerna och tillbaka. Webbplatsen rekommenderar också styrketräning, vilket stärker skelettet och ökar ämnesomsättningen, förutom promenader, som är en effektiv övning för alla magmusklerna.

4 Sömn, enligt Elite Wellness Coaching hemsida, är en mindre självklart, men det behövs aktivitet för att upprätthålla en trim midja. Värdera sömnbrist som ett av de många orsakerna till viktökning, medger den webbplats som kroppen reagerar på en brist på sömn genom att deponera mer fett - särskilt bukfetma.