XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man hittar en överlevnad Group


En överlevnads grupp är ett bra sätt för survivalists att ansluta, dela idéer och praktik överlevnadsteknik med likasinnade individer. Om du är en överlevare eller bara intresserad av överlevnadsteknik att kunna komma åt en överlevnads grupp i ditt område kommer att vara till nytta för dig. Inte bara för möjligheten att förbättra dina kunskaper utan även för de direkta fördelarna med att öka din umgängeskrets. Du hittar dessa grupper genom att söka på internet och via nätverk lokalt i ditt område.

Instruktioner

Söka på Internet

1 Besöka olika sociala nätverk webbplatser. Det finns nu bokstavligen hundratals sociala nätverk webbplatser. Vissa är mer allmänt som myspace.com medan andra fokuserar på att samla likasinnade tillsammans som meetup.com. Du kommer att hitta många medlemmar som är intresserade av att överleva på dessa platser.

2 Gå med så många av de mer "allmänna" sociala nätverkssajter som möjligt. Eftersom de har flest användare finns det en mycket större chans att hitta någon som tillhör en överlevnads grupp antingen eller har information om var du kan hitta en. Exempel på nätverkssajter med en hel del medlemmar är: facebook.com, friendster.com, bebo.com och myspace.com.

3 Söka nätverkssajter för att hitta överlevnadsgrupper. Gör en sökning efter nyckelord eller efter plats (använd dig stad eller postnummer) för att begränsa sökningen. Ange "överlevnad grupp" eller "katastrofberedskap" till exempel att sammanställa bra sökresultat.

4 Initiera kontakt med gruppmedlemmar. Skicka medlemmarna ett meddelande om ditt intresse att delta i gruppen. Många av de sociala nätverkssajter har också möjlighet att omedelbart gå med i grupper som du är intresserad av. I den situationen klicka på "join" -knappen för att bli en del av gruppen.

Nätverk där du befinner dig

5 Läs gemenskap anslagstavlor. Det finns oftast flera gemenskap anslagstavlor ligger de flesta områden. Du kan hitta dem i livsmedelsbutiker, postkontor och lokala högskolor. Skanna dem för att nämna överlevnadsgruppmöten.

6 Gå med eventuella lokala jakt eller sportgrupper i ditt område. Dessa typer av grupper oftare än inte ha medlemmar som är intresserade av överlevnad och är en del av en överlevnads gruppera sig.

7 Fråga lokala bibliotekarien. Din bibliotekarie kommer antingen vet eller har tillgång till dem som vet om det finns några överlevnads grupper i din plats.

8 Starta din egen överlevnad grupp. Det kan finnas ett antal människor i ditt område söker en överlevnads grupp, men vet inte var jag ska börja. Annonsera i tidningens annonsavdelning, att placera sina anteckningar på anslagstavlor och göra flygblad runt ditt samhälle anger din avsikt att bilda en överlevnads grupp.

Tips

  • Lämna aldrig ut dina personuppgifter via Internet och särskilt på ett öppet forum som ett socialt nätverk.