XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Träningstips att snabbt kasta pounds


Gå ner i vikt och inches är en amerikansk besatthet, men vad oändliga dietplaner och viktminskning program misslyckas ofta att påpeka är att motion är lika viktigt som att reglera matintag. Enligt Julie Garden-Robinson, en förlängning mat och näring specialist på North Dakota State University, ungefär 95 procent av faddieter misslyckas. Bestående viktminskning bara kommer med en förändring i livsstil och en ökning av motion, men vissa typer av motion är mer effektiva än andra i att hjälpa dig att kasta pounds.

Styrketräning Tips

En person som inte deltar i styrketräning medan bantning kommer att förlora cirka en pund av muskler för varje tre pund av fett. Muskler bränner mer kalorier än fett, vilket gör muskel förlust kontraproduktivt att snabb viktminskning. Styrketräning bör vara en del av din regim när du försöker gå ner i vikt, både bevara muskelmassa och för att ge din ämnesomsättning en välbehövlig boost.

Dubbla din träningstid

Viktminskning innebär inte några magiska kulor eller snabba lösningar. Öka din dagliga mängden motion är den enda säkra metoden att förlora vikt snabbt. Enligt undersökningar genomförda av Världshälsoorganisationen och National Academy of Sciences, bör människor som vill öka takten i viktminskning motionera minst 60 minuter per dag.

Aerob träning tips

Aerob träning inkluderar sådana aktiviteter som löpning, jogging, dans och simning. Börja långsamt och bygga till den grad att du ägnar dig åt i genomsnitt 30 minuters aerob träning varje dag. Aerob träning kommer att hjälpa dig gå ner i vikt tillsammans med ökande hjärthälsa och minska risk för diabetes.

Förlåt Motion Återfall

Motion är en ansträngande syssla för många människor, men lite motion är bättre än ingen. Nyckeln till framgångsrik viktminskning ligger i att se till att du träna varje dag. Om du missar ett gym möte eller besluta att ge dig själv en semester från den löpande varv, delta i ett par minuter av enkel övning som klättrar en trappa.