XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka färdigheter behöver en Running Back behöver för att lyckas?

Vissa förenande egenskaper beskriver kvalitets löpare. Oavsett om du är en liten och skiftar löpare som Ray Rice eller en större kraft löpare som Marshawn Lynch, behöver du vissa färdigheter för att lyckas på fältet.

Vision att se Luckor

En running back med visionen har förmågan att kunna se pjäsen utvecklas på fältet och förutse när och var ett hål i raden kan visas. Denna färdighet går hand i hand med agility och explosivitet, som kör tillbaka behöver inte bara se hålet, men kan bryta igenom den för att plocka upp yardage. Vision kan du också veta var dina block kommer ifrån och hur du kör bakom dessa block att plocka upp så många varv som möjligt.

hastighetsvariationer

Hastigheten tittat på ett par olika sätt. Om du är en mindre tillbaka, måste du utbrytning hastighet för att bryta stora serier och outrace försvarare. Större ryggen behöver också hastighet för att komma genom hålet - särskilt när du är nära mållinjen och försöka hitta vägen in i slutzonen - men långsammare kör ryggen kan kompensera för att inte ha toppnivå hastighet med överlägsen storlek och styrka.

goda Händer

Med många lag som opererar från hagelgevär, blir det allt viktigare att kör ryggar kunna fånga bollen ur backfielden. Medan en spelare kan vara en running back i namn, är det också viktigt att han har förmåga att fånga bollen konsekvent och plocka upp yardage via passet; detta gör en spelare en komplett back. Till exempel, var Marshall Faulk kunna passera 1000-varvet riktmärke i både rusa och ta emot varv på toppen av sin karriär.

blockerande Förmåga

Fans kan bara märker när du kör ryggar poäng touchdowns, men scouter märker när de kan blockera. Vid lägre nivåer, inte kör ryggar inte plocka upp block så mycket, men det är en nödvändig färdighet i de professionella leden. Många gånger kör ryggen måste plocka upp en blitzing linebacker, hjälp på en dominerande pass rusher eller bara sakta ner defensiv back blitzing från utsidan, men blockering är en viktig färdighet som goda kör ryggen behöver. Styrka går hand i hand med blockering, som kör ryggar måste kunna sakta ner försvarare som är större och starkare.

Hållbarhet

En annan färdighet som kör ryggen behöver är förmågan att undvika stor hit. Om du kan vara verkställare och leverera en del av slaget snarare än att absorbera alla av effekterna, kan du stanna friskare och undvika saknad tid på grund av skada. Hållbarhet är avgörande för att köra ryggar, som vissa kan hantera bollen uppemot 30 gånger spel. De flesta av dessa pjäser slutar i att få tacklas, så minimera skadorna på varje träff en förmåga att framgångsrika kör ryggen behöver.