XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En brandman har en av de mest fysiskt ansträngande och krävande jobb på planeten. Brandmän måste stanna på jobbet, oavsett hur lång eller intensiv branden de kämpar är; vissa män kan vara på jobbet i mer än 6 timmar åt gången, hantering tung utrustning och slåss utmattning samt elden. Fler brandmän dör av hjärtstillestånd än eld eller rök inandning. För att förbereda sig för sitt jobb, brandmän sätta sina kunskaper på prov samt deras uthållighet.

konditionsträning

För att hålla sitt hjärta stark i ansiktet av långa och farliga strider med brand och andra katastrofer, måste brandmän förbättra deras uthållighet. Det bästa sättet att göra detta är att börja ett program som körs. Brandmän anger regelbundet maraton och triathlon, och de uppmanas att göra det. Running är kärnan i träningen. Kör 3 till 5 miles per dag är en av de viktigaste delarna av träningsprogram.

steg övningar

New York första responders på 9-11 var tvungen att rensa ut World Trade Center-tornen. Även om jobbet visade sig vara omöjligt på grund av den typ av explosionen, första responders gick uppför trappan i stora byggnader. Några fick så högt som 30: e våningen, och de var tvungna att göra det genom att gå i trappor. Brandmän regelbundet gå igenom trappklättring träning för att förbereda sig för sitt jobb. Brandmän måste klättra 10 till 15 flygningar på regelbunden basis för att bygga styrka och uthållighet.

byggnad Styrka

Brandmän regelbundet måste bära offer ner trappan eller ens stegar. Många av de människor som de bär väger närmare 200 pounds eller mer, så brandmän måste bygga styrka i sin träning. Bänkpress bygger stor styrka i överkroppen. Lyft 225 pounds med en spotter. Sätt denna vikt på bröstet och lyfta så många gånger som möjligt i en en-minuters test. Vila i 2 minuter och upprepa övningen.