XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Övningen boll eller schweizisk boll, är en ganska vanlig del av träningsredskap som kan hjälpa dig att arbeta dina muskler från ovanliga positioner och vinklar, öka intensiteten i ditt träningspass. Den mest fördelaktiga kvalitet utövandet bollen är mångsidighet, eftersom den kan användas i program för ett brett spektrum av träningsmål, från fettförbränning till muskeluppbyggnad och allt däremellan. Med bara några enkla steg kan du använda utövandet bollen för att krympa din midja.

Instruktioner

1 Utför knäböj med hjälp av motion bollen för att hjälpa kroppen att bränna fler kalorier under träningen, ger dig så mycket närmare ditt mål av en smal midja. Stå med bollen pressas mellan övre delen av ryggen och en vägg, med fötterna ungefär axelbrett och tårna pekade framåt. Initiera rörelsen genom att böja på höfter och knän att sitta bakåt, "vägledande" bollen ner väggen med ryggen så att den hålls nedtryckt mot övre delen av ryggen hela tiden. Sluta när låren är parallella med marken och vända, spänna upp och använda musklerna i benen, höfterna, och kärnan (abs och nedre delen av ryggen) för att lyfta dig tillbaka upp. Upprepa för fyra uppsättningar av 12.

2 Utför crunches använder bollen direkt arbeta midjan. Ligg med ryggen över bollen och fötterna platt på marken med armarna böjda över bröstet (eller bakom huvudet). Initiera rörelsen genom att spänna magmusklerna, med hjälp av din abs att dra huvudet och bröstet uppåt tills du känner en stram sammandragning i målet musklerna. Slappna av och sakta sänka dig ner, vilket gör att din kropp att drapera över bollen för att öka utbudet av rörelse och svårigheten att övningen. Upprepa två till tre uppsättningar av 20 till 30 reps.

3 Gör en "planka" med utövandet bollen att ytterligare öka tonen i din kärna muskler, hålla din midja spänd. Ställ dig i en pushup ställning, med handflatorna platt på golvet, armar bredare än axelbredd, och benen ihop. I stället för att placera fötterna på golvet, placera dem över utövandet bollen. Sikta på att hålla kroppen hålls i en rak linje, med hjälp av en spegel (eller en partner) att spola dig när din hållning börjar vackla. Håll din kärna muskler tight, hålla i detta läge under 45 till 60 sekunder, gradvis bygga upp tid som din hållfasthetsnivåer förbättras.