XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Viktökning Kosttillskott för diabetiker

Diabetes har bidragit till mer än 200.000 dödsfall år 2005, American Diabetes Association rapporterar. Medan många som har typ 2-diabetes är överviktiga eller feta, några med diabetes är underviktiga. En individ anses undervikt om hans eller hennes BMI är lägre än 18,5. Ökad kaloriintaget är avgörande för viktökning. Men att nå för socker, kan hög kalori livsmedel som kakor och godis gör ditt blodsocker svårare att hantera. För att hjälpa dig, överväga dessa viktökning kosttillskott för diabetiker.

vassleprotein

Vassleproteinpulver är en low-carb, high-proteintillskott idealisk för diabetes. Det kan blandas med mjölk, vatten eller juice för att ge dig en kalori uppsving mellan måltiderna. University of Nevada rapporterar att dricka ett högt kaloritillskott som vassle kan kan användas för att underlätta viktökning. Forskning i julinumret 2005 av "American Journal of Clinical Nutrition" fann att diabetiker som tog vassleprotein med måltider producerade mer insulin och hade bättre blodsockerkontroll än de som inte tar vassle. Anders H. Frid Lunds universitet gav en grupp av diabetiker frukost och lunch med snabb smälta kolhydrater. Gruppen som drack ett vassleproteinshake med sina måltider klarade sig bättre på glukostest. En 60 grams portion av vassleprotein innehåller 260 kalorier och mer än 25 g protein, rapporterar Peer Trainer.

Boost glukoskontroll

Måltidsersättningar som Boost och Säkerställa kan underlätta viktökning. Men deras primära källa av kalorier kommer ofta i form av socker. Men Boost glukoskontroll en flytande ersätter måltid avsedd för diabetiker. Detta tillägg innehåller mindre än hälften av kolhydrater med regelbunden Boost lägger tillverkarens webbplats. En enda förpackning av Boost glukoskontroll innehåller 250 kalorier och endast 6 g socker. Boost glukoskontroll kan smuttade som ett mellanmål eller blandas med lättmjölk och frukt för en hög kalori smoothie.

protein~~POS=TRUNC

Protein barer är ett bekvämt och kaloririka sätt att ta i extra kalorier kroppen behöver för att packa på extra pounds. Men många innehåller stora mängder tillsatt socker. Kontrollera näringsvärdesdeklarationen noga för att se till att baren är låg sockerhalt. Protein barer som också låg sockerhalt inkluderar Atkins Low Carb Bar, Detour Bars och Luna Bars.