XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Översyn av Tandem Bikes

Tandem cyklar kräver lite övning att bemästra, men kul att rida runt med en partner kan vara väl värt inlärningskurvan. Dessa cyklar är utformade med kraftiga ramar och hjul för att hantera vikten av två ryttare och kan accelerera till högre hastigheter med större stabilitet än en cykel med en enda ryttare, eftersom de har dubbla ben makt och en längre hjulbas.

Underblåser den Furnace

En tandemcykel låter två förare av olika styrkor och kunskapsnivåer rida tillsammans på en enda cykel. Den bakre ryttare, som kallas en stoker, inte har någon kontroll på styrningen och enbart hjälpmedel trampa med hans eller hennes egen kedjedrevet och pedaler. Den främre ryttare, som kallas kaptenen styr styr- och broms och sätter takten för trampa. En mycket lång kedja löper mellan de båda förarna, vilket ger främre ryttaren möjlighet att välja hastighet, medan den bakre ryttaren ger ett uppsving. Synkronisera din trampa korrekt tar lite tid att bemästra, men ytterligare ryttare ger en tandemcykel en avsevärd ökning i hastighet, lätt ut-pacing enda ryttare cyklar på nedförsbackar och platta vägar.

Tandem sinnesstämning

Ramarna för tandemcyklar måste kompensera för två ryttare och en kraftig ökning av makt, så de bästa tandemcyklar har tjocka slangar och stöttor att förstärka både sitsrören och den främre huvudröret. Tandem cykel ramar är oftast gjorda av stål och aluminium, men vissa tandemcyklar kan byggas med dyrare material - som titan eller kolfiber - för minskad vikt och högre styvhet. En tandemcykel utformad med ram kopplingar kan tas isär för lagring och transport, vilket eliminerar cykelns storlek som en olägenhet.

verklig Hjul

En tandem cykel hjul byggs mycket stark, med hög talade räknas och breda, kraftfulla fälgar. Tandem cyklar kan använda samma hjulstorlekar som traditionella cyklar, med 700C är den mest populära vägen storlek. Dessa hjul kan ha talade räknar av 40 eller fler ekrar, som ger spänning jämnt i kanten för att förhindra böjning under ökad stress av en tyngre last. På de bästa tandemcyklar, breda och hållbara däck minskar din chans att en platt och ger bra grepp.

dubbla funktioner

Tandem cyklar kan skräddarsys efter önskemål för varje ryttare. Både kaptenen och eldaren kan välja sina egna platser och handtag för en anpassad passform. Eftersom den bakre ryttaren placeras närmare bakhjulet, kan en suspension sadelstolpe minska skärande och vibrationer för ökad komfort. Tandem cyklar kan också laddas med extra funktioner, som mer kraftfull skivbromsar, fendrar, lampor och speglar för att göra din rida så säker och bekväm som möjligt.