XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sinnet är en mäktig kraft. Det har befogenhet att göra en sjuk person väl, att hjälpa en person känner sig glad och det är en viktig kraft i vardagen. De som letar efter svaret bakom den helande kraften i sinnet behöver inte leta längre än kraften i positivt tänkande.

healing Sjukdom

Den helande kraften i sinnet kan lätt ses i dem som har att göra med en sjukdom. De som har accepterat sin sjukdom, vidtagit åtgärder för att få bra och har vänt sig till en högre makt återhämta sig snabbare och tenderar att läka snabbare.

Meditation

Genom att blockera ut utanför stimulans och fokusera på positiva, tillåter en person sinnet att bidra till belåtenhet och lycka i allt och varje dag. Välsignelse kommer att erkännas och flöde.

Andlig helning

När sinnet är tillåtet att finna lycka i, ofta finner vi fred. Endast från inre frid och lycka kan vi leva nöjt. Låt sinnet guida dig till harmoni och glädje och släpp gifter som tortyr sinnet såsom girighet, hat och avundsjuka.

Släng negativa tendenser

Sinnet kan leda en person att önska vad är ouppnåeligt, att missförstå okunnighet och älta lidande. Sinnet är också där vi finner lugn och upplysning. Acceptera och fokusera på det goda, inte illa.

ägodelar

När en person lägger alltför mycket fokus på ägodelar, blir sinnet distraherad. Genom att låta sinnet bli fri från längtan, blir en person som inte materialistisk men tankeväckande, intuitiv och lyhörd.

den fysiska

Använda den helande kraften i sinnet, kan en person sova bättre, äta bättre, tränar bättre, har bättre relationer, må bättre, förbättra hälsan och njuta av livet. Sinnet kan en person uppnå vad de fokuserar på.