XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Cork en softball Bat


Korka en fladdermus avser att fylla en baseboll eller softball bat med ett material som kommer att förändra vikt och densitet av BAT och tillåter dig att slå en boll längre. Den korkmaterialet kan vara gummi, sågspån, eller krossade kork, som är hur begreppet har sitt ursprung. Eftersom softball fladdermöss i dag är tillverkade av aluminium och ihåliga, är det tillrådligt att du använder ett material som kommer att sitta fast i baken. Detta kommer att förhindra att dämpa effekterna med bollen och bör ha en positiv effekt på BAT prestanda.

Instruktioner

1 Placera aluminium softball bat i tabellen skruvstäd och dra åt skruvstäd för att förhindra bat glider. Inte över dra åt skruvstäd som alltför mycket tryck kan krossa bat.

2 Bända loss slut locket bat med skruvmejsel. Nära slutet av bat bör vara en söm i metallen där kanten av skruvmejseln kan införas. Det kan vara nödvändigt att sätta in skruvmejseln in i sömmen och träffade handtaget på skruvmejsel med en gummiklubba för att smälla av locket. Ta av locket och ställ åt sidan.

3 Dumpa ut alla lösa partiklar av smuts och damm som kan vara inuti bat. BAT ska vara helt ihålig.

4 Fyll softball bat med tennisbollar, klämma in så många som möjligt tills det inte finns något mer utrymme.

5 Applicera lim till kanten av BAT där ändtätningen avlägsnades. Positionera ändtätningen på plats igen. Att få slut tillbaka locket på plats kan kräva flera fasta slag med gummiklubba.

6 Tillåt flera timmar för limmet torka innan du tar bort aluminium softball bat från städet och försöker använda den.

Tips

  • Korkade fladdermöss är emot reglerna. Använd aldrig en corked eller på annat sätt modifierade fladdermus i någon konkurrerande sportevenemang.
  • Racquetball kan användas i stället för tennisbollar med lika positiva resultat.