XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Middle School basket Coaching Tips


När man arbetar med mellanstadium äldre barn, är en av de viktigaste sakerna att tänka på att du måste förbereda dessa barn för basket på gymnasiet. Som en middle school coach, kan du positivt påverka en spelares high school karriär genom att arbeta för att se till att de är fysiskt och mentalt redo att konkurrera på nästa nivå.

Förberedelse

Det är viktigt att anpassa samma grundläggande filosofier som gymnasiet huvudtränare. Till exempel, om den höga skollaget använder en snabb paus brott är det en bra idé för mellanstadiet för att använda en snabb paus brott. Försvar, om high school lag spelar alla man-to-man, sedan högstadiet laget ska spela samma. Liknande spelstilar kommer att säkerställa en smidig övergång från högstadiet till gymnasiet basket.

sportsmanship

Högstadiet barn behöver imponerade på dem som sports är central för deras basket karriär. Det är i högstadiet där barnen skulle ha fulländat behandla alla lagkamrater, motståndare, tränare, domare och åskådare med respekt. Det är viktigt att betona att dålig sports inte kommer att tolereras på gymnasienivå av tränare, atletiska direktörer och domare. Middle School spelare som utmärker sig inom sports kommer att gynnas av det i high school.

Vinna och förlora

Högstadiet bussar ska börja betona att vinna och förlora mer än en spelares grundskola tränare gjorde. Vinna och förlora börjar bli viktigt i gymnasiet, så att lära sig att nådigt vinna och förlora, i högstadiet är viktigt. Vinna och förlora nådigt innebär alltid respektera din motståndare oavsett omständigheterna. Dessutom är vinnande anses en inlärd vana som kommer med erfarenhet. I slutet av spelsituationer när poängen är nära, är det viktigt att veta vad du gör. Har erfarenhet vinnande nära spel ger dig säker på att du behöver för att bli framgångsrik på nästa nivå av lek.