XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man hittar en Bowling Coach


En professionell bowling coach kan hjälpa även en bowling nybörjare dramatiskt förbättra sitt spel, och lär spelaren hur man kan utveckla de fysiska färdigheter som krävs för att bli en bra kastare. Coachen kan hjälpa en spelare att förbättra installation, hållning, balans och timing lanseringen av bollen. Utbildade tränare kan upptäcka områden som behöver förbättras och utveckla strategier för att förbättra spelet. En bowling coach kan också råda spelaren om korrekt bowling utrustning som skor, boll vikt och handskar.

Instruktioner

1 Fråga chefen för den lokala bowlinghallen eller lokala bowling professionell butik att rekommendera en bowling tränare. Ofta bowling ligor använder tränare för att hjälpa medlemmarna att förbättra sitt spel. Lokala amatör bowling mästare kan erbjuda sina tjänster som en tränare. Kontrollera anslagstavlan på din lokala bowlinghall eller titta i "tjänster" i den lokala tidningen klassificerad avsnitt.

2 Gå med i en bowling ligan. Bowling ligor (lag) använder ofta en certifierad coach för att hjälpa medlemmarna att förbättra sina spel. Att spela i en liga kommer också att hjälpa dig att förbättra ditt spel eftersom ligan bowlare är oftast villiga att coacha nya medlemmar.

3 Gå till webbplatsen USA Bowling Congress på bowl.com. Klicka på listrutan längst upp till höger på sidan och välj "Hitta en coach." Hitta din "plats" eller gör en sökning efter "Postnummer" i popup-fönster, och förväntar sökresultaten att lista certifierade bowling tränare i ditt område. Bowling tränare som är certifierade av USBC har gått serie kurser och standardiserade prov. Tränare är certifierade som brons, silver eller guld, med guld certifierade coacher är de mest kvalificerade tränare.

4 Registrera dig för ett bowling klinik. USBC listor coachning läger och kliniker som erbjuds runt om i landet. Klinikerna undervisas av USBC certifierade coacher och varierar i längd från några timmar till flera dagar. Fråga på din lokala bowlinghall eller professionell butik om kommande kliniker.

Tips

  • Ställa frågor under coachingsessioner. Låt dig inte skrämmas av din professionella bowling tränare. Låt din coach veta din oro, så hon kan väl hjälpa dig.
  • Hitta en coach som är passionerade när det gäller spel och älskar att spela. Du kommer snart att fånga din tränare entusiasm.
  • Ha tålamod och öva ofta, eftersom bowling är en sport som kräver samordning av fysisk styrka, hållning, timing och strategi.