XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du gillar att köra fort. Merparten av tiden som bara kan få en fortkörningsböter. Men om du har drömmar om att köra snabbt för en levande, bli en NASCAR förare. Det är inte lätt. Men om du har beslutsamhet, uthållighet och några lyckliga raster, kan du bli en NASCAR förare som Jeff Gordon. Gör dig redo att sätta gasen i botten.

Instruktioner

1 Starta ung. Race go-cart. Många spår tillåter barn yngre än den lagliga köra åldern för att köra på sina spår. Om du har tillgång till en lokal spår som tillåter detta, registrera dig.

2 Besök en lokal racerbana. Om du kan, köpa en grop pass. Prata med pit besättningar, förare, besättning chefer och tjänstemän. Få en känsla för vad sporten innebär och hur man blir en NASCAR förare.

3 Få en bra utbildning. Även om det finns ingen utbildning krav för att bli en NASCAR förare, om du är tillräckligt bra och blivit populära, är chansen att du kan bli intervjuad ofta och kan bli ombedd att representera en sponsor. Du måste kunna tala vältaligt och intelligent framför kameran.

4 Skick din kropp. Racing kräver uthållighet och uthållighet. Delta i en fysisk conditioning rutin som stärker din kropp. Att vara tunn och tonas är mer perfekt för en NASCAR förare än att vara tyngre.

5 Utveckla öga-hand koordination. Liksom de flesta sporter, kräver ras bilkörning goda reflexer. Vässa dem genom att delta i spel som ping-pong eller spela videospel.

6 Delta kör kurser, eller hyra en instruktör att coacha dig på banan. Att bli en NASCAR förare är knappast en självlärd strävan. Söka vägledning från professionella lärare och tränare.

7 Lär dig allt som finns att veta om en bil: motorn, kroppen, det inre, allt. Du måste kommunicera med pit besättningar, och ju mer du vet, desto bättre kan kommunicera. Att vara en NASCAR förare är mer än att köra fort.