XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Gå ner i vikt är vanligtvis en fråga om att se till att din kropp förblir i negativ energibalans. Det vill säga att du konsumerar färre kalorier än du bränner. Denna regel verkar hålla sann till den tidpunkt då du bara har ytterligare 10 pounds att förlora. Vid denna tidpunkt vänder viktminskning i en kamp av episka proportioner, där varje pund förlorade är anledning till massiv fest. Istället för att försöka erövra problemet genom ytterligare justeringar av din kost, försök att bekämpa envisa fett med en envis träningsprogram.

Intervallträning

Författarna på Män Hälsa vet något om fett förlust, och för envis fett de rekommenderar intervallträning. Intervallträning är en hjärt-baserad träning som kan utföras utomhus, på banan, ett löpband, motionscykel, elliptisk maskin eller roddmaskin. Således är dessa pass är mångsidiga, undviker problemet med att behöva vänta på "rätt" maskin.

För att utföra intervallträning, växlar mellan hög och måttlig intensitet arbete utsedda intervall. Till att börja, börja med omväxlande 30 sekunder av as-snabbt-as-you-can aktivitet med en minuts en måttligare takt, upprepas för totalt åtta till tio "set". Således kommer du att utföra 12 till 15 minuter till ett värde av arbete under din nybörjare intervall session. Sikta på att gå från vecka till vecka (1) ökar det totala antalet uppsättningar; (2) minskar din "vila" tid; eller (3) att öka din högsta intensitet tid. Att göra detta kommer att tvinga kroppen att fortsätta anpassa sig, vilket gör förlusten av de sista 10 pounds en oundviklig i stället för en gissningslek.

crossfit

Ett annat alternativ för din fett förlust rutin är att utföra en Crossfit program. CrossFit är en intressant blandning av uthållighet och styrketräning arbete. Fördelen med att Crossfit träning är att de uppdateras dagligen och kan anpassas till din egen personliga kondition. Nackdelen med en Crossfit träning är att de använder ett antal övningar som du kan vara annars obekant, vilket kräver en del efterforskningar. Men lyckligtvis, träningen använder blygsam vikt, så även om du inte är helt bekväm med en övning går in ett träningspass, kommer du inte ha en onödig risk för skada.

För att illustrera den Crossfit träning för idag ber dig att slutföra så många rundor som möjligt av följande cykel i 20 minuter: fem reps av raketmotorer med 95 pounds, sju reps i hang rengör med 95 pounds, och sumo hög drar med 95 pounds . Du kan se hur detta skalor för att passa alla olika fitness förmåga - om du är i form, helt enkelt utföra mer totala uppsättningar. Således, om du är modig och vill lära sig nya övningar hela tiden, är Crossfit en hållbar lösning för dig.