XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Utrustningslista för båt Camping


Båt camping kan vara en spännande och roligt sätt att tillbringa en semester, men det finns en hel del att tänka på när man planerar en resa. När du är ute i mitten av vattnet på egen hand, kommer du inte har tid att springa till affären. Om du ser till att täcka alla dina baser, bör du kunna ha en säker och trevlig resa.

Första hjälpen låda

En första hjälpen-kit är en bestämd nödvändighet. Det bör hållas i en vattentät behållare som är tydligt märkta "första hjälpen". En ammunitionslådan med god tätning fungerar bra. Denna sats bör innehålla:
8 till 12 oz. flaska flytande antibakteriell tvål
En flaska antiseptisk sår renare
4 par kirurgiska handskar
4 kvartal och ett visitkortsnummer
En signalspegel
ett stearinljus
3 eller fler matcher i en vattentät behållare
1 plats filt
4 ark MOLLSKINNSBYXOR (för blåsor från paddling eller på hälarna i en kajak)
2 rör antibakteriell salva
36 plåster i olika storlekar
18 fjäril bandage
3 trauma förband eller ersätta dambindor
2 elastiska bandage
18 steril gasbinda kuddar (4 i. Med 4 in.)
18 steril gasbinda kuddar (2 i. Med 2 in.)
2 vattentäta tejp rullar
4 triangulära bandage
5 rullar rull gasväv (2. Med 5 yds.)
En arm splint
1 ben skena (för brott)
En oral termometer
En rektal hypotermi termometer
1 par medel sax kirurgisk typ
2 engångsrakhyvlar
En pincett
10 olika storlek säkerhetsnålar
1 paket tops
1 öga kuddar
10 tungspatel eller annat material lämpat för finger spjälor
1 ark vattentät sandpapper
En ficka mun-mot-mun-metoden mask
En liten fickkniv

Håll flytande föremål i återförslutningsbara påsar ifall de läcker. Också hålla ofta använda objekt som plåster i återförslutningsbara påsar, och hålla ett anteckningsblock och penna i satsen för att dokumentera skador och behandling.

Produkter för lindring av obehag

Ta med några eller alla av dessa objekt kommer att bidra till att göra din upplevelse mer angenäm genom att hjälpa dig att hantera små irritationer:

36 tabletter smärtstillande
20 tabletter antacida
20 tabletter Antihistamin
En flaska flytande antihistamin
En flaska Calamine lotion eller kortisonkräm
En flaska solbränna nappen såsom aloe vera
En flaska solskyddskräm
En liten flaska av mineralolja för förstoppning
En liten flaska ipecac
En flaska anti-diarré medicinering
1 flaska ögondroppar
1 flaska örondroppar
En flaska insektsmedel
Vattenreningstabletter

personlig Gear

Se till att hålla din personliga redskap under 30 pounds, särskilt om du räknar med att lyft på din resa. Köp syntetiska, vattenavvisande material i motsats till ner när det är möjligt, som ner är värdelös när den blir våt.

Packa allt i vattentäta små växelbehållare, vattentäta portage förpackningar eller torra påsar. Vattentät bältesväska är bra för överlevnadsutrustning och för att hålla föremål till hands. Pack skor som inte kommer att lossna i vatten, vandringskängor, en solhatt eller varm mössa, regn / vind redskap om det behövs utöver paddel kläder, syntetfiber långkalsonger, polyester fleece toppar och bottnar och lätta snabbtorkande nylon byxor och långärmad tröja. Ull eller snabb torra strumpor kommer att hålla fötterna varma även om du tar på vatten.

När packning, tänk på den tid på året som du kommer att ta din resa och hur vädret kommer sannolikt att bli.

Campingutrustning

Campingutrustning, beroende på din situation, kan innefatta ett tält, tarp, linor och markpinnar, sovsäck, liggunderlag, mat lyftanordning (remskiva och kasta påsen rep för camping i björn land), diskmaskiner poster och biologiskt nedbrytbar tvål, en vattenbärare, fällbara bassäng, vattenrening / filtreringsanordning och reserv filter för långa resor, kastruller, bestick, spatel, muggar, stekpanna, holländska ugn, kryddor, spis och bränsle, vattentäta tändstickor eller vattentätt fodral och tändstickor eller tändare (hålla dessa separera från dina första hjälpen matcher, som bör reserveras för nödsituationer), plastpåsar för skräp, och mat för ett par dagar än du planerar att vara ute.

andra nödvändigheter

Vattentät kartor eller kartor med ett vattentätt kartfodral och en kompass är nödvändiga för navigering. Pack och akter rep, länsar med fästklämmor, kasta påsar, paddlar, reservdelar eller alternativa paddlar, slipsar för reserv paddlar, surrningslinor eller remmar för redskap så att du är förberedd för alla situationer. Glöm inte tejp för mindre reparationer. Viktigast packa en flytväst med en bifogad kniv, visselpipa, brand starter och koppel.

valfria objekt

Vissa objekt som inte är helt nödvändigt men kan komma väl till pass inkluderar en GPS-tracker med reservbatterier, knäskydd, fiskeredskap, ett läger såg, verktyg för båt reparation i en vattentät verktygslåda, handskar och kikare.