XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Grönt te har många positiva fördelar, både fysiska och psykiska. Worldwide, människor väljer att dricka te för sina lugnande och avslappnande effekt, liksom för avgiftning.

Historia

Kineserna har använt grönt te för mer än 5000 år för att främja hälsa i sinnet och kroppen, enligt Tea for Health. Eftersom grönt te var en dyr dryck tusentals år sedan, var det typiskt för bara de rika kineserna att konsumera drycken.

Hälsofördelar

Enligt University of Maryland Medical Center, har grönt te visat sig sänka kolesterolhalten i kroppen. Också, med konsumtion av grönt te, viktminskning och diabetes kan kontrolleras eller till och med förhindras. Och vårdcentralen hemsida säger att genom att dricka stora mängder grönt te, är kroppens toxiner rengöras, vilket bidrar till att förhindra sjukdomar och sjukdomar.

förebyggande av cancer

Grönt te består av en hög koncentration av antioxidanter som kallas polyphenels, som är kopplade till att ge drycken dess positiva hälsoeffekter, enligt University of Maryland Medical Center. Studier tyder på att dessa polyphenels, om de konsumeras, kan minska risken för cancer och hjärtsjukdomar.

fysiska effekter

Positiva bieffekter av att dricka grönt te, oavsett om det är koffeinfritt eller vanlig, inklusive en energisk känsla, enligt grönt te fördelar. Eftersom grönt te kan användas som en avgiftnings dryck, rapporteras det att lämna människor pigg.

Decaf eller vanligt te?

Enligt University of Maryland Medical Center, hur te fermenteras har mycket att göra med mängden polyfenoler, eller antioxidanter i te. Om bladen är jäst, är polyfenol innehåll i huvudsak låg och koffeinhalten är hög. Grönt te är skapad med ojäst blad. "Grönt te har den högsta polyfenol innehåll medan svart te har ungefär två till tre gånger energiinnehållet från grönt te koffein," den medicinska centrumtillstånd.