XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan minska urin PH


Kroppens pH är viktig. Ett pH i den friska intervallet indikerar att kroppen metaboliserar vitaminer och mineraler ordentligt. Urinens pH testning sker ofta att inrätta ett organ allmänna pH. Förutom det dagliga hälsa, är utsöndringen av sur eller alkalisk urin hjälp för att kontrollera sjukdomar, inklusive bakteriuri (när bakterier i urinen), och njursten (njursten). Kostförändringar kan hjälpa dig att kontrollera din urin pH utan att spendera pengar på medicin.

Instruktioner

Utför en urin pH-test

1 Rengör ditt könsorgan med varmt tvålvatten. Torka med antingen en tvättlapp eller sterila dukar. Män bör dra tillbaka förhuden och tvätta spetsen av penis väl. Kvinnor bör spridas öppna blygdläpparna och torka med en ren handduk. Skölj väl efter. Detta kommer att förhindra saker såsom svett och andra föroreningar från att påverka de pH-testresultat.

2 Urinera lite i toaletten innan testet. Den inledande delen av strömmen är ofta inte bra för att få en baslinje pH-avläsning.

3 Urinera resten i en steril, plastbehållare.

4 Doppa det avgörande i urinen inuti plastbehållaren. Papperet blir en färg. lackmuspapper levereras med ett diagram för att matcha färger till faktiska pH-värden. Normala värden för urin pH-området 4,6-8,0; dock mellan 6,0 och 7,0 är perfekt. En högt pH är känd som "alkalisk", medan ett lågt pH är "sura".

Ändra Urin pH

5 Minska mängden av frukter, baljväxter och grönsaker i din kost. Dieter som är höga i dessa tenderar att producera alkaliskt urin.

6 Öka mängden kött och / eller tranbärsjuice i din kost.

7 om testet urinen pH vecka för att följa utvecklingen.

Tips

  • Ta mer än en urin pH-test kommer att ge en mer noggrann baslinje. Urin pH kan variera beroende på tid på dygnet (det tenderar att vara surare när vakna, till exempel).
  • Om du inte kan ändra din urin pH som önskas genom kostförändringar, läkemedel såsom ammoniumklorid, tiaziddiuretika och metenamin mandelat sänkning urin pH. Om du väljer att ta medicin, följer läkemedlets eller läkarens anvisningar.
  • Om din urin pH är genomgående över eller under det normala intervallet, kan det vara ett tecken på ett medicinskt tillstånd. Konsultera en läkare om så är fallet.