XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Aloe Vera & amp; magproblem

Aloe vera växt är en medlem av den saftiga familj. Det härstammar från Nordafrika, men har naturaliserad i Nordamerika och Europa. I hundratals år har det använts för att behandla många sjukdomar, inklusive brännskador, mindre skärsår och skrubbsår, och matsmältningsstörningar, såsom halsbränna, sura uppstötningar, matsmältningsbesvär och colon irritabile.

Historia

Historien om medicinsk användning av aloe vera går tillbaka århundraden. Enligt All for Natural Health, de gamla egyptierna var bland de första att erkänna dess värde. Så småningom hälsoeffekterna av anläggningen för behandling av många sjukdomar från brännskador på matsmältningsbesvär var känd över hela världen. Idag finns mer än 150 kända arter av aloe vera.

Betydelse

Enligt Aloesatjen kan aloe bidra till att rensa mag-tarmkanalen och är fördelaktigt för colon irritabile. Irritable bowel syndrome är en kronisk sjukdom som orsakar förstoppning, matsmältningsbesvär, buksmärtor och diarré. Det inträffar när toxiner bygga upp i mag-tarmkanalen, vilket förhindrar korrekt absorption av näringsämnen och orsakar en uppbyggnad av intestinala patogener.

Fungera

Aloe vera kan hjälpa matsmältningsbesvär, såsom matsmältningsbesvär, sura uppstötningar, mage uppblåsthet, flatulens och colon irritabile genom rensning gastrointestinala (GI) tarmkanalen, vilket minskar kolon uppbyggnad och främja normal transitering av avfallsmaterial genom tarmen. Det gör det, enligt NCCAM, eftersom den innehåller laxerande föreningarna barbaloin, aloin och aloe-emodin. Den har också antiinflammatoriska effekter på slemhinnan i mag-tarmkanalen. Aloe vera innehåller också vitamin A, E och B-12, zink, magnesium, kalcium och essentiella fettsyror.

Former av Aloe Vera

För magen, är aloe vera som oftast används i form av saft. Detta gör det lätt på magen och det absorberas snabbt. Enligt vitaminer och kosttillskott Organization, är aloe även i pulverform i kapslar. Den föreslagna dosen är 2 matskedar av aloe juice per dag eller 40 till 70 mg av aloe pulver.

Varning

NCCAM rekommenderar att när de intas, kan aloe vera kosttillskott orsaka biverkningar, inklusive diarré, magkramper och sänkta blodsockernivåer. Eftersom aloe vera kan i vissa fall orsaka diarré, kan detta leda till minskad absorption av andra läkemedel. Personer med diabetes bör inte ta aloe vera på grund av dess glukossänkande effekter. Du bör alltid tala med din vårdgivare innan du tar en aloe vera tillägg.