XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Alla har stress i sitt liv, och en av de främsta orsakerna till stress i USA är arbetsrelaterad stress. Gilla det eller inte, spelar arbetsplatsen en viktig roll i människors liv och stress kommer med territoriet. Däremot stressen inte styra ditt liv. Det finns många sätt att skära ner på hur mycket stress du känner på kontoret.

Know Your Stress

En av de viktigaste faktorerna i dikning stress på kontoret är att veta vad som orsakar din stress. I sin bok "Skapa en stressfri Office" Simon Priest och Jim Welch föreslå vad de kallar "KARMA" -metoden. De två första stegen innebär kunskap. Du kan inte förebygga stress om du inte vet vad som orsakar det, så undersöker din arbetsplats och leta efter triggers. Varje gång något gör du dig stressad, ta del av det till senare.

Det andra steget i den "KARMA" tillvägagångssätt är medvetenhet. Det är möjligt att bli stressade och inte vet det. Ju mer medveten du är om hur du känner, desto lättare blir det att hitta en lösning på vad som betonar dig.

En del av medvetenheten om den stress som du känner är att känna igen symptom på stress. Vanliga symptom på stress är omfattande och inkluderar trötthet, huvudvärk, illamående, koncentrationssvårigheter, ångest, och även ökad aggressivitet, enligt University of California i Berkeley medarbetar tips. Om du ständigt upplever något av dessa symptom på kontoret, är det mycket troligt stress orsakar dem.

dina aktiviteter

Börja med att ändra dina aktiviteter. Gör en lista på allt du vill ändra om din arbetsplats. Börja i liten skala och bocka av saker som du går.

Listor är också underbart för arbetstagare som har en inkorg som aldrig verkar för att tömma. Prioritera din lista med början med saker du behöver göra just nu och saker du behöver göra i dag.

Uttrycka din åsikt i flera personalmöten. Din chef kan inte göra något åt ​​den stress om han inte vet något om det. Du kan hjälpa saker och ting fungerar smidigare på jobbet genom att sätta i dina två cent.

Det kan också vara mer utbildning eller verkstäder finns att lära dig hur du utför dina arbetsuppgifter mer effektivt. Om små förändringar i din verksamhet inte har någon effekt på din stressnivå, undersöka andra jobb. Det kan vara så att den position du har inte en bra match för dig.

din omgivning

Förutom små förändringar i dina arbetsuppgifter, kommer vissa mindre förändringar i din omgivning också hjälpa dig att känna sig mindre stressade. I sin artikel för "Microsoft Home" Magazine rekommenderar Cheryl Embrett att du klipper ut röran. Håll din arbetsplats ren och har en plats för allt. Sätt bort saker när du är klar med dem.

Växter har också en lugnande effekt. Om du inte har ett fönster med grönska i sikte, köpa en krukväxt eller två för ditt skrivbord. Om du älskar färgglada blommor, plocka en växt som blommar vackert.

Färgen på din omgivning kan också göra du känner dig stressad. Om så är fallet, välj dämpade, neutrala toner som taupe.