XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad händer när du skjuter en tom Glock?


Glock handeldvapen används av många poliser, säkerhetstjänster och militären. Många vapenentusiaster insistera på att avfyra en tom Glock inte skadar vapnet. Emellertid kan falska kulor användas för att lindra någon spänning på tändstiftet om ägaren har några reservationer om bränning tom pistol många gånger.

Funktioner

Glock är en populär handeldvapen används av både professionella och amatörer för en mängd olika skäl. Den utlösande faktorn är den enda manöverelementet. Alla tre pistol safeties frigörs när avtryckaren trycks in. Ett magasin rymmer kulorna som matas in i pistolens kammare. Efter den sista kulan har avfyrats, kommer bilden som håller pipan hållas i öppet läge genom en hävstång för att visa att kulan kammaren är tom.

överväganden

Det enda sättet att bli bättre på fotografering är att öva. Du kan använda skarp ammunition på en skjutbana, som kan bli dyrt, eller så kan du "torr eld" pistolen mot ett mål utan ammunition. Du kommer att bli bekant med pistolen, och lära sig att sikta och trycka av utan bekostnad av bränning av ammunition.

effekter

Många vapenentusiaster i chattrum diskutera om omfattande Blindavfyring sessioner skadar Glock. Skador kan inkludera Stötbotten, som träffas av obehindrat slagstiftet eller bildområdet i kammaren där en patron som normalt skulle sitta. Övriga ägare insisterar de har haft hundratals torra brandtillfällen utan skador. Det finns ingenting i Glock handbok i ämnet.

Förebyggande / Lösning

Om du är orolig för eventuella skador på ditt vapen, kan du använda en snäpplock i stället för skarp ammunition när du tränar. Snap lock är falska kulor med en fjäder inuti som erbjuder ett effektivt sätt att lindra spänningar på pistolens slagstiftet. De finns i olika storlekar, inklusive en som kommer att arbeta i Glock pistol. De tillåter dig att öva trigger drar säkert med en full kammare.

fördelar

Öva trycker på avtryckaren med Glock är viktigt. Enligt Glock hemsida, är pistolens "Safe Action" i strid med konventionella pistoler så det kan ta lite tid att vänja sig. Den delvis spänd slagstiftet låset flyttas tillbaka av utlösningsfältet när avtryckaren trycks in. Den utlösande bar böjs nedåt vid kontakten och slagstiftet släpps under full belastning. När avtryckaren släpps, alla tre safeties återuppta.