XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kul Hockey Games för barn

Översikt

Hockey kanske inte är lika populär som sporter som baseball, fotboll och basket (utanför Kanada, är det), men det är precis lika spännande. Och även om det tar många år av praxis att fullända ditt spel, inte praktiken inte vara tråkigt. Du kan välja mellan en mängd roliga hockey spel för att lära sig spelet roligt.

Breakaway Contest / straffar

Straffar är nu en del av NHL: s ordinarie säsong övertid förfarande, men det har alltid varit en favorit för barn på praktiken. Detta är en av de tio roliga borrar enligt Hometown Hockey Magazine. Men utbrytningen tävlingen är inte bara på kul - det lär färdigheter också. Hemstad Hockey är författare notera att det utvecklar stick-hantering, puckkontroll och skytte för spelare, och hjälper målvakter vänja att komma ut och utmanande skyttar.

Sju Man Rebound Drill

Kul Hockey Games för barn

Den sju man rebound borr är en annan övning som gynnar skyttar samt målvakter. Författarna på ishockey Systems rekommenderar att rada upp tre spelare parallellt med varje inlägg, och som har en skytt på toppen av slitsområdet. Skytten kommer att skjuta fem puckar, väntar på att skjuta nästa tills den tidigare har satts i nätet genom en av de sex spelare som letar efter returer. Då kommer en annan spelare att ta över som skytten. Denna borr gynnar målvakter genom att lära dem att kontrollera returer och utbilda sina reflexer. Det hjälper också spelare öva skytte från nära nätet och bidrar till att förbättra deras reaktionstider.

4 på fyra halv Ice, Two-Pass Game

Detta spel rekommenderas av webbplatsen bättre hockey. I detta spel, separata spelare i lag om fyra. Spelet spelas med hälften av isen och varje lag måste fylla åtminstone två passager före scoring. Om ett mål görs före två omgångar är klara, är det underkänt. Passet räkna återställs på innehav förändringar och efter skott.

Stafett Skills

En annan övning som rekommenderas av Hometown Hockey är stafett. Författarna rekommenderar inte bara en rak relä, men en som innebär olika uppgifter och färdigheter som måste utföras på vägen. Stafett kan omfatta puck-hantering mellan koner, göra mål, hoppa över pinnar och skridskoåkning bakåt.