XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Enkla övningar att förlora magen och bröstet fett för Män


Det är aldrig för sent eller för tidigt att börja trimma ner genom att förlora fett. Genom att ha för mycket fett runt magen och bröstet du sätta dig på en högre risk för hälsoproblem, såsom diabetes och hjärtsjukdomar. Du bränner kroppsfett över helheten av kroppen i ett mönster beroende på din genetiska anlag. Däremot kan du hitta enkla övningar att förlora magen och bröstet fett för män. Hos män är det magen och bröstet som håller det mesta av fettet, så när du börjar förlora fett, kommer det mesta kommer från dessa områden.

Instruktioner

1 Fokus på muskeluppbyggnad samt hjärt-övningar. Medan du bör fokusera på att arbeta bröstet och magmusklerna, bör du också fortsätta att arbeta alla muskler i kroppen. Genom att öka din muskelmassa över helheten av kroppen, ökar du din ämnesomsättning, vilket innebär att din kropp förbränner fler kalorier under dagen. För konditionsträning, är den bästa typen av motion för att smälta bort fett igång. Om du har nedre delen av ryggen eller knäproblem, kan du också gå eller cykla. Gör åtminstone 30 till 45 minuter av nonstop cardio övningar tre till fem gånger per vecka.

2 Använd crunches att bygga och tona magmusklerna. Låg med ryggen på golvet, böj knäna samtidigt som du fötterna på golvet och sedan vika armarna över bröstet. Sakta höja överkroppen mot knäna lyfta axlarna ungefär sex till åtta inches från marken. Håll upptill för en sekund och sedan sakta sänka axlarna tillbaka till golvet. Utför tre till fyra uppsättningar av 20 till 25 repetitioner tre gånger per vecka.

3 Utför benlyft att skärpa de lägre delarna av dig mage. Benlyft fokusera på nedre magmusklerna. Låg på rygg med benen utsträckta men lätt böjda knän. Med händerna på din sida, sakta höja båda benen från marken omkring åtta till tio inches. Håll för en sekund och sedan långsamt sänka dina ben tills fötterna vidrör marken. Utför tre till fyra uppsättningar av 20 till 25 repetitioner tre gånger per vecka.

4 Utföra regelbundna armhävningar för att tona bröstet och magen. Armhävningar är en bra övning för att hjälpa till att bygga muskler i mitten bröst, axlar och armar. Även i push-up ställning magmuskulaturen förblir kontrakterade, vilket ger dem en statisk muskel träning. För att utföra, sänka dig på knäna, placera händerna platt på golvet axelbrett isär. räta sedan benen med din vikt på dina händer och tår. Från denna position, sakta böja armbågarna och sänk din kropp ner, hålla ryggen rak, tills du är ungefär en tum från golvet. Paus för en sekund och sedan skjuta dig själv tillbaka till utgångsläget. Göra så många repetitioner som möjligt för tre till fyra uppsättningar två gånger per vecka.

5 Utför stående armhävningar för att strama upp din nedre bröstmusklerna. Dessa är lättare att utföra än vanliga armhävningar och bör göras efter de vanliga armhävningar. Hitta en robust disk i ditt hem som är åtminstone midjan hög. Ta två till tre steg tillbaka till en punkt där du kan luta sig framåt och placera händerna axelbrett på disken och stödja din kroppsvikt. Med ryggen platt, sakta sänka din kropp tills den nedre delen av bröstet vidrör disken kanten. Paus för en sekund och sedan skjuta dig själv tillbaka till utgångsläget. Utföra 20 till 25 repetitioner för tre till fyra uppsättningar två gånger per vecka.

Tips

  • När du utför de olika armhävningar, kan du variera din hand placering från bredare än axelbredd eller smalare än axelbrett för att skilja din träning och arbeta bröstet från olika vinklar.
  • Om du inte kan göra regelbundna armhävningar, är ett alternativ att stanna kvar på knä i utgångsläget och lyfta fötterna från marken.
  • Alla dessa övningar måste kombineras med en bra närings plan. Om du inte har en frisk, hög proteinhalt, fettsnål kost på plats, kommer du att se små eller inga framsteg i att förlora magen och bröstet fett.
  • Var inte rädd om du börjar gå upp i vikt i början. Du kommer att få muskler, som så småningom kommer att leda till ökad fettförbränning. Du kan i allmänhet räkna med att få muskler innan någon signifikant magen eller bröstet fett förlust inträffar.
  • Push-ups kan sätta en liten belastning på nedre delen av ryggen, så det rekommenderas att du bär en tyngdlyftning bälte under dessa övningar.