XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Det bästa övningar för att gå ner i vikt med PCOS

De flesta kvinnor med polycystiskt ovariesyndrom har problem med sin vikt. Vad orsakar PCOS är okänd men möjliga utlösande faktorer överproduktion av manliga hormoner och insulin, det hormon som reglerar blodsocker. Enligt Boston Barnsjukhus Center för unga kvinnors hälsa, är ingen typ av träning bättre än en annan för dem som lider av PCOS, och någon typ av verksamhet kommer att gynna dig, precis som det gör för alla som försöker gå ner i vikt.

Insulin och viktökning

Många som lider av PCOS har insulinresistens, ett tillstånd där kroppen inte kan använda detta hormon effektivt. Detta gör att kroppen att producera ännu mer för att få jobbet gjort. Ju mer insulin du har, desto mer socker som blir flyttat in dina celler, även om de inte behöver det. Som ett resultat, omvandlar din kropp överskott av socker till fett, när det normalt skulle få utsöndras i urinen. Inte bara kommer att utöva hjälpa dig att bränna överflödigt fett, det hjälper lägre insulinnivåer, särskilt om du gör det efter måltider.

aerob träning

Alla typer av aerob träning kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, förutsatt att du tränar åtminstone en måttlig takt tillräckligt länge. Centrum för Unga kvinnors hälsa rekommenderar du arbeta upp till 60 minuters aerob träning minst fem dagar i veckan. Vissa aktiviteter uppenbarligen kommer att bränna mer kalorier än andra och kan hjälpa hastighet ansträngningar. Mayo Clinic erbjuder följande information om vissa typer av motion och brända kalorier per timme för en 160-lb. person. Walking 2 mph kommer att bränna 187 kalorier, medan en takt av 3,5 km / h kommer att bränna 277. simning varv brinner 511 när du använder en trappklättring maskinen ska använda 657. Jogging 5 mph kommer att bränna bort 584 medan du kör 8 km / h kommer att använda upp 986. Hög -impact aerobics kommer att bränna 511.

Styrketräning

Även om du kanske förknippar styrketräning med toning och strama upp din kropp snarare än att visa det som en viktminskning stöd, är det faktiskt en av de bästa verktygen för viktminskning. Majoriteten av de kalorier du bränner under dagen används för att stödja kroppen och dess funktioner, såsom matsmältningen. Högaktiv vävnad såsom muskler kräver mer bränsle än fett, vilket innebär att mer muskler du har, desto mer kalorier du bränner i vila. Certifierad styrka och kondition specialist Deborah L. Mullen säger varje pund av muskler bränner 35 kalorier per dag - detta kanske inte låter som mycket, men om du har flera pounds av muskler, kan du öka kalorier du bränner dagligen av hundratals bara genom är mer muskulös. Mullen rekommenderar styrketräning två till tre gånger i veckan under omkring 30 minuter. Som exempel kan nämnas att använda fria vikter och gör armhävningar, knäböj och utfall.

Intervallträning

När det gäller fettförbränning, kan lägga intervallträning i din träning regim maximera fettförbränningen och samtidigt minska den tid du tränar. Lägga högintensiv träning kan tillåta dig att göra mindre aerob träning, men du bör ändå ta med det andra fördelar det ger till exempel förbättra kardiovaskulär hälsa och minska risken för kroniska sjukdomar som högt blodtryck och diabetes. Intervallträning innebär korta, intensiva skurar av aktivitet följt av en viloperiod på skonsamma motion, såsom att göra en uppsättning av sprintar. Forskare vid New South Wales University genomförde en studie i 2007 som involverar 45 överviktiga kvinnor som fann att intervallträning resulterade i tre gånger fettförbränning jämfört med stadig konditionsträning. För 15 veckor, intervall gruppen gjorde 20 minuters cykling tre gånger i veckan - de bytte mellan åtta sekunder av hårt trampa följt av 12 sekunder av ljus trampa. Den stadiga träningsgruppen gjorde 40 minuter av kontinuerlig takt ridning i 40 minuter. Forskare Steven Boutcher förklarar att intervallträning tycks öka produktionen av en uppsättning av kemikalier som gör kroppen bränna mer fett.