XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Matinköp kan vara en svår uppgift för människor som behöver undvika gluten. En normal resa till mataffären kan sluta med dubbelt så lång tid som du söker gångarna och granska etiketter för att se de produkter som du köper är glutenfri. Den goda nyheten är att det finns några enkla saker du kan göra för att begränsa din sökning.

Instruktioner

1 Undersök organisk eller naturlig mat avsnitt i din lokala livsmedelsbutik. Med populariteten av ekologiska livsmedel och förekomsten av personer med specialdieter, många livsmedelsbutiker erbjuder nu avsnitt ägnas särskild ingrediens livsmedel. Du är sannolikt att hitta pasta, soppor, kex och spannmål som är fria från gluten i det här avsnittet.

2 Ställ en butik arbetare var att hitta glutenfria livsmedel på din livsmedelsbutik. De flesta livsmedelsbutiksanställda är välutbildade om var att hitta olika typer av mat, och be någon om hjälp kommer att spara en hel del tid i din sökning.

3 Leta efter glutenfria alternativ i samma sektion som icke-specialprodukter. Om du letar efter glutenfritt mjöl till exempel, titta i bakning gången för att se om en glutenfritt mjöl produkten finns med andra mjölprodukter.

4 Utbilda dig själv om livsmedel som traditionellt görs utan gluten. Det finns ett antal produkter på marknaden som är traditionellt glutenfri. Till exempel, många majsbaserade snack chips är glutenfri och lagras i snack avsnittet. Bekanta dig med dessa glutenfria livsmedel kan spara tid och pengar.