XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Oxy 5 för Acne

Tonåringar nästan alltid idrotten minst ett par finnar. Den amerikanska byrån för sjukvårdforskning och kvalité uppskattar att minst 85 procent av dem mellan 15 och 24 lider av akne, särskilt pojkar och unga män som verkar bli värre fall av finnar än flickor och unga kvinnor. Den Mentholatum Co., vilket gör Oxy Acne Solutions produkter syftar sin Oxy 5 produkt och hållet på tonårs marknaden.

orsaker

Du kan skylla dina hormoner och dina föräldrar för din akne, enligt Cleveland Clinic. Uppvaknande hormoner i tonåringar tjänar till att köra för mycket oljeproduktionen i huden, och fet hud främjar finne utveckling. Samtidigt fall av dålig akne och akne ärrbildning tenderar att köra i familjer, så om någon av dina föräldrar hade fruktansvärt hud som en tonåring, kan du lider av dålig akne också.

Funktioner

Oxy 5 Klinisk akne behandling innehåller 5 procent bensoylperoxid, en av de mest använda ingredienser akne behandling. Du använder Oxy 5 gång per dag genom att tillämpa den på hela området av din hud med akne fläckar - det är mild nog att använda på din hud varje dag.

Fungera

Bensoylperoxid, den aktiva ingrediensen i Oxy 5, arbetar för att behandla akne genom att döda bakterierna som är ansvarig för inflammation och infektion i acne, enligt Drugs.com. Bensoylperoxid hjälper också till att torka ut huden och ta bort överflödig olja. Oxy 5 innehåller en patenterad form av bensoylperoxid som är mer benägna att tränga djupare in i huden, enligt tillverkaren.

Bieffekter

Eftersom den innehåller bensoylperoxid som den aktiva ingrediensen, kan Oxy 5 orsaka vissa biverkningar, enligt Drugs.com. Många människor lider av brännande, klåda eller sveda, särskilt när de först använda produkter som innehåller bensoylperoxid. Du kan också stöta på torr hud och fjällning. Låt inte Oxy 5 beröring håret eller kläder, eftersom det kan fungera som en kraftfull blekmedel.

Resultat

Oxy 5 får generellt höga omdömen från användare på webbplatsen Acne.org, även om vissa personer klagade över att det torkade ut huden. Somliga rapporterade också använda Oxy klinisk Advanced Face Wash produkt som innehåller salicylsyra, en annan akne-fighting ingrediens.