XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man öka uthålligheten genom andningen övningar


Andningsövningar kan öka uthållighet och uthållighet för många aktiviteter. Olika andningsövningar har tillämpning på löpare, simmare, kampsportare, sångare och andra. Till exempel, triathleter och simmare gynnas bilateral andning. Löpare gynnas chi andning. Avancerad andningstekniker har en gemensam grund i kärn andas. Målet med kärnan övningen är att ta den betoning av av skuldrorna och bröstet vid andning och gör diafragma eller kärna andning för att öka avslappning och minska trötthet, vilket ökar uthållighet och uthållighet vid utförande. Förfina din andning är en utmärkt kondition övning.

Instruktioner

1 Utvärdera och förbättra din i andetag. På i andetag, föreställa din bröstkorg öppning eller expanderar. Optimalt bör du ligga på rygg med slutna ögon för koncentration. Placera händerna på bröstkorgen under raden i solar plexus. Ta in luft genom munnen. Axlarna och bröstet bör inte röra sig. Revbenen bör röra sig utåt på i andetag och du ska känna båda sidor av bröstkorgen expanderar. Detta är en indikation på att din membran, och därmed din kärna är rekryteras i din andning. Om du märker en sida flyttar mer än den andra, är detta vanligt. Högerhänta människor tenderar att andas mer till sin dominerande sidan och vice versa med vänster hand individer.

2 Utvärdera och förfina din utandning. Din utandning bör åtföljas av bröstkorgen tömmas eller komprimering som ett dragspel. Ligg på rygg, placera händerna på sidorna precis vid bäcken brädden och tryck in med fingertopparna. Musklerna du tycker att det finns din rectus abdominus. Dessa är en del av dina obliques. Nu hosta. Du ska känna dessa muskler kontrakt och spänt upp. Känsla spänningen är vad du vill undvika när du tränar din utandning. Du vill andas bekvämt och smidigt. Vissa bussar kommer att säga att andas ut genom näsan när du utför, medan andra säger andas ut långsamt genom munnen. Det huvudsakliga målet är att låta luften ur avslappnad och bekvämt utan att spänna. Du vill också att pressa luft ut ur härden genom visualisering av bäckenbotten. Den övre delen av din kärna är membranet. Den nedre delen av din kärna är bäckenbotten. När tömning, bäckenbottenkontrakt.

3 Använd mentala bilder för att förbättra dina andningsövningar. Energin i kroppen följer dig eller tankar. På utandning, är energi eller chi kommer att dina muskler och senor. Detta är en anledning till varför löpare, simmare och vokalister vill ha ett utandningsfasen längre än den andas fasen.

4 Införliva meditation i din praktik. Meditation kan inte nog understrykas när det gäller att utbilda dig själv att andas från din kärna. Den mentala bilder och andningskontroll praktiseras under meditation kommer att öka din faktiska andas när de utför. Ökad uthållighet vinns av alla grundsatser i samband med en effektiv kärn andning. Avkoppling, koncentration och visualisering kommer alla lägga till din prestation och förtroende.

5 Practice muskelavslappningsövningar. Du kan göra detta genom att spänna eller upphandlande muskler och kroppsdelar du vill koppla av. När du trycker framåt i dina studier av kärn andning och muskelavslappning för uthållighet, kommer du att bli akut medvetna om vilka muskler måste luckras upp och när de behöver vara avslappnad. För att få en känsla för de riktade muskelgrupper som nacke, axlar och bröst, dra åt dessa muskler frivilligt i fem sekunder och sedan koppla dem. Upprepa flera gånger. Använd den här tekniken på olika platser och tider som hemma och väntan i rad vid sportanläggningen eller i affären eller när du har ett par minuter. Utföra både andas och muskelavslappning inte bara möjliggör ökad uthållighet, men kan också lindra stress och förbättra din sinnesstämning.

Tips

  • Kärn kontroll och kärn andning kräver ihållande praktiken. din Övervakning av andetag och ut andetag är bara början steg som tjänar till att göra en medveten om hur andningstekniker kan öka uthålligheten. När du har ett handtag på sekvensen av kärn andning, kommer din praktik plats vara när som helst och var som helst du andas.