XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig om Kroppsdelar


Den mänskliga kroppen har varit ett syfte med fascination i århundraden. DaVinci drog otaliga bilder av den mänskliga formen & ndash; från hans berömda "Vitruvian Man" till detaljerade illustrationer av människohänder. Tidiga läkare dissekerade brottslingar att lära sig om organ, ben och andra kroppssystem och moderna forskare studera anatomin ned till de minsta cellerna. Det finns många sätt att lära sig om kroppsdelar, från att spela spel för hantering av detaljerade modeller, vilket gör att studera ett roligt och fascinerande process för barn och vuxna.

Instruktioner

1 Spela. Det finns många roliga spel som lär alla om människokroppen. Online spelentusiaster kan roa sig i anatomi Arcade, som har spel kategoriserade efter organsystem, som korsord för att undervisa om muskler och ord sökningar för ben namn. Brädspel fans kan publiken runt vissa organ, som har fem olika anatomi spel som skall spelas med en styrelse och en uppsättning kort. I en runda läkare & # 039; s Order, spelare försöker att korrekt matcha kroppsdel ​​tokens på ett diagram och bygga någon har utmanande anatomi frågor.

2 anatomi målarböcker är ett roligt och kreativt sätt att lära sig om kroppsdelar. Det finns många olika böcker i publicering, och The Anatomy Coloring Book av Wynn Kapit har varit i publikation för över 23 år och är för närvarande i sin tredje upplaga. Boken innehåller färg sidor för båda könen och är fylld med information om många delar av människokroppen, deras funktion och syfte.

3 Titta på en film. Det finns många pedagogiska filmer om människokroppen och dess delar för människor i alla åldrar, från enkla teckningarna för barn till komplexa, detaljerade dokumentärer för en vuxen publik. National Geographic & # 039; s "Inside the Living Body" detaljer människor från befruktning till ålderdomen, belyser hur kroppsdelar att växa och utvecklas, liksom deras grundläggande funktion. Barnen kommer att njuta lärande genom att titta på "Människokroppen", som har seriefigurer berätta om anatomi och fysiologi på en enkel nivå.

4 Studera en modell. Anatomi modeller används ofta i klassrum för att lära om kroppsdelar, och prisvärda versioner finns för hem och personliga studier också. Med en anatomi modell, kan eleverna se reproduktioner av olika kroppsdelar och organ för att få en uppfattning om utseendet och plats i kroppen, utforska människan inifrån och ut i en pedagogisk, praktisk sätt. Hela kroppen modeller finns tillgängliga, som är en del specifika utgåvor, som modell knän och torsos.