XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tom Brown Jr. är en berömd och känd utomhus överlevnad specialist och tracker. Brown får TOPS knivar för att framställa en kommersiell version av sin överlevnadskniv, med i filmen "The Hunted." Denna kniv är 11 7/8 inches lång totalt med en 4 1/4-tums 1095 Högkolhaltig legering blad. Varje kniv är handgjorda och kommer med en graverad serienummer. Använda denna kniv i en mängd olika metoder för olika uppgifter.

Instruktioner

1 Håll kniven med handen runt ergonomiskt utformat handtag. Håll bladet vänd bort från dig. Skjut bladet bort från dig och nedåt en längd av trä för att tälja och raka trästyckena eller ta bort barken.

2 Strypa på handtaget - vilket innebär att flytta handen ner en hel hack på handtaget. Spåraren kniv är utformad för att hållas i tre olika lägen. Flytta ner en till två skårorna att hugga ved eller hårda material med bladet. Kvävning ner ger större inflytande på hugg swing.

3 Placera en runda trä delas på längden till marken. Håll i handtaget på tracker kniven löst i ena handen och gripa en stor bit av trä i den andra. Sätta knivbladet på änden på träet som ska delas sedan hamra ned bladet in i träet med hjälp av den stora trästycket i den andra handen.

4 Håll kniven så att räfflade kanten är på framsidan av handen. Kör denna räfflade kant över trästyckena att såga isär dem. Använd kanten för att göra hack i trä för att mode primitiva timmerstrukturer.

5 Placera en träbit för att skalas mellan benen. Tag i handtaget på kniven och den tjocka änden av bladet. Rita bladet över trä, mot kroppen, försiktigt så de bark remsorna i långa bitar. Använd denna teknik för att göra primitiva bågar.