XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kabel maskiner är en populär träning apparat finns på många gym. Maskinerna består av en viktmagasin med en kabel som kan kopplas till olika handtag och ofta satt till olika höjder för att utföra en mängd olika övningar. Många kabel maskiner består av två viktmagasin förbundna med en ram av metall med ett träningspass område mellan, så att du kan utföra korskroppsövningar med båda armarna.

kabel rader

Rodd är en bra övning på kabel maskiner eftersom de tillåter dig att snabbt och enkelt välja lämplig mängd vikt och använda handtaget bifogad fil som ger mest komfort.

Ställ in kabelmaskinen för att ge motstånd vid fötterna och fäster ett handtag med plats för båda händerna. Sitt framför handtaget med benen utsträckta rakt framför dig. Böj dig framåt på stammen för att ta tag i handtaget, sedan böja bakåt. Som du böjer bakåt, bör kabeln lyfta vikten stacken något, så du kan behöva justera sittställningen.

Med ryggen rak, dra i handtaget mot bröstet. Tryck bröstet med armbågarna i 90 graders vinkel eller mindre, sedan sänka vikten tills armarna är helt utskjutna. Upprepa tills trött, och på den sista rep böja sig framåt igen och försiktigt ställa in vikten stack ner.

Släpp aldrig ett handtag på en kabel maskin om viktstapeln inte löses eller vikterna kommer slam ned kraftigt, vilket kan skada maskinen.

kabel Curls

Biceps är en gemensam arm stärka övning som kan utföras med flera olika typer av träningsutrustning, som hantlar och skivstänger. Fördelen med att använda en kabel maskin för lockar är att motståndet är skapad med spänning i kabeln snarare än verkan av tyngdkraften på en metallvikt, så att kroppen inte effektivt kan använda ryggen och svänga för att göra lyftet lättare. Detta gör det lättare att hålla god form och förhindra ryggskador.

Ställ in kabeln för att ge motstånd från golvet som du skulle för rader och bifoga en EZ curl handtag. (EZ curlstänger har en ergonomisk sicksackform. Du kan använda en rak bar om inga EZ handtag finns tillgängliga.) Välj den vikt du vill använda i handtaget, så att den vilar längs dina quadriceps, sedan krypa upp till bröst, med användning av en underhandsgrepp. När du når ditt bröst, sänka vikten noggrant och upprepa.

kabel fjäril

Kabeln fjäril är en kista och arm träning som samtidigt utnyttjar två vikt buntarna av ett tvär kabel maskin.

Ställ både vikt stackar för att ge motstånd på runt brösthöjd och bifoga ett litet handtag till varje kabel som kan gripas med en hand. Välj samma mängd vikt på båda viktmagasin, sedan plocka upp ett handtag och dra vikten stack upp tillräckligt långt så att du kan nå ner och ta tag i andra handtaget. Med båda handtagen i greppet, stå upp rakt och göra det möjligt att öppna kroppen upp som ett kors, medan benen placerade ett bekvämt avstånd från varandra.

Vänd handflatorna utåt och tvingar armarna att sopa ut i en vid båge, bor relativt rak med en liten böj i armbågen tills de möter en fot eller två framför bröstet. Låt motstånd att separera dina armar, och se till att hålla vikten under kontroll, och upprepa tills trött. När du är klar, noga gå mot en av staplarna och ställ in vikten nere, sedan upprepa för den andra stapeln.