XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gör citroner & amp; Limefrukter Hjälp med att förlora vikt?

Citroner och limefrukter är citrusfrukter som är mycket hög i C-vitamin, liksom i många andra viktiga näringsämnen som kalium och vitamin B-6, och mikronäringsämnen som magnesium och koppar, enligt FN: s livsmedels- och jordbruksorganisation. Den hälsosamma, ljusa smak av citron och lime kan göra viktminskning diet livsmedel och drycker trevligare, och ger en smakrik alternativ till hög fetthalt, kaloririka drycker och såser.

Vatten

Konsumerar tillräckliga mängder vatten är den enskilt viktigaste dietary övervägande i att förlora vikt och hålla det, enligt University of Kentucky Cooperative Extension Service. Vatten hjälper alla kroppens organ fungerar mer effektivt och hjälper kroppen att bli av med avfall. Colas har alltför kalorier och oönskade tillsatser, och även fruktjuicer innehåller mycket kalorier när du äter ett stort glas rakt juice. Byt hög socker, kaloririka drycker med vanligt vatten eller mineralvatten med en skiva lime, råder UCLA näringslära webbplats. Försök frysa skivor av skalad citron och lime och använda dem i stället för isbitar i vatten, vilket ger både smak och vissa naturliga fibrer, föreslår Kentucky Extension.

sallads~~POS=TRUNC

Färska grönsaker och fruktsallader är låga i kalorier och har inget fett eller kolesterol, men de är skrymmande och mycket fibrer, hjälper dig att känna full och avvärja hungerkänsla som kan förstöra en viktminskning diet. Viktminskning fördelarna med sallader ofta minskas med hjälp av hög fetthalt, högt kaloriinnehåll salladsdressing. En pressad citron eller lime juice på din sallad kan stå i för salladsdressing utan tillsatt fett och minimal kalori inverkan. Alternativt kan du använda citron eller limesaft i stället för både olja och vinäger i en salladsdressing recept för att skapa en syrlig, frisk dressing såsom Low Calorie Lemon Paprika salladsdressing föreslagits av Cooks.com. En smakrik citron eller lime-baserad salladsdressing gör låg cal sallader mer tilltalande, bidra till att påskynda sund viktminskning.

Fisk och kyckling

Fisk ger protein för människor på en viktminskning diet, och kan vara låg fetthalt och relativt lågt kaloriinnehåll, under förutsättning att det inte är panerad, stekt, toppad med en helfet majonnäs sås, och åtföljs av pommes frites. Pressa citron på stekt fisk för en hälsosam viktminskning entree föreslår Indiana University-Purdue University i Indianapolis. Alternativt, bröd fisk med en blandning av grova brödsmulor, saften av flera lime, rivet limeskal och hackad persilja, och grädda den i stället för yngel det, som föreslås i den magra Fish and Chips recept erbjuds av Englands Viktminskning matresurser Information Executive Laurence Beekman. Citron- eller limejuice gör också en syrlig alternativ till fettrik grill marinader för grillad fisk eller kyckling. Den extra smak kommer att göra det lättare att vara nöjd med mindre portioner, eller att blanda fisk eller kyckling i en sallad på färska grönsaker och bönor.

Ämnesomsättning

Tyvärr myten som citroner, lime, grapefrukt och andra citrusfrukter öka ämnesomsättningen, agerar därmed som en magisk ingrediens för att snabba viktminskning, är verkligen bara en myt, enligt den amerikanska rådet om Motion. Men citroner och limefrukter har en stark, angenäm smak och innehåller inget fett, natrium eller kolesterol, enligt livsmedels- och jordbruksorganisation. Vitamin C i citroner och lime främjar läkning och har antioxidant befogenheter, medan folat i citrusfrukter främjar också nya celltillväxt och kalium främjar normalt blodtryck. Citroner och limefrukter kan hjälpa människor som är på viktminskning dieter uppnå en hälsosam näringsintag som kan minska eventuella skador på vävnader av ökade träningsprogram. Vitaminer och andra näringsämnen från citroner och limefrukter minskar också risken för hjärtsjukdomar och förmedla högt blodtryck - hälsofrågor i samband med fetma - som hjälper människor som bryr sig om att förlora vikt förblir friska medan de gör viktminskning livsstilsförändringar. För detta ändamål, citroner och limefrukter är en frisk och välsmakande, en del av en viktminskning diet.