XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Division 2 Fotboll Stipendier


College sport är big business, även när det gäller fotboll. Konkurrensen om NCAA Division I fotboll stipendier är intensiv, som är konkurrensen på campus på Division I skolor. Framgångsrika fotbollsspelare som vill fortsätta sin karriär och få hjälp att betala för college kan också se till division II skolor, som erbjuder nästan lika många stipendier som Division I program. Division II skolor är oftast mindre, ibland privata universitet där trycket att lyckas atle är mindre vanligt än i Division I skolor.

Kvinnors program

NCAA Division II kvinnors fotboll anses vara en likvärdighet sport när idrottsstipendium tilldelas. NCAA stipendium regler definiera vissa sporter som styrka sport där stipendier måste ges som fullvärdiga turer till individuella idrottare. Andra är ekvivalent sport i vilka program kan sprida sina bevilja pengar till fler spelare och därmed bidra fler studenter med kostnaderna för utbildning. Full-ride stipendier är sällsynta i likvärdiga sport, men en skola kan ge lite hjälp att flera av dess idrottare. Varje kvinnor fotbollslag är tillåtet att ha en total motsvarande 9,9 stipendier tilldelas när som helst. Att pengar ofta fördelat 15 eller 20 stipendium idrottare. Bland de 225 kvinnor Division II-programmen som tilldelats fotboll stipendier under 2009 var Grand Valley State i Michigan, West Florida, California State Dominguez Hills, St Rose i New York, Colorado School of Mines, Metrotillstånd i Colorado och California State Los Angeles .

Herr Stipendier

Kongressen passerade avdelning IX i utbildnings Ändringar av 1972 för att bekämpa diskriminering på grund av kön i utbildning, inbegripet i idrott. Skolor måste ge lika tillgång till idrottsstipendium till män och kvinnor. Fotboll, en för män sport, använder en betydande andel av de tillgängliga mäns stipendiemedel, så i de flesta sporter som har både mäns och damlag, kvinnorna har mer tillgänglig stipendium pengar än vad män gör. Fotboll är en sport där så är fallet. Män uppdelning II fotboll är också en likvärdighet sport och dess skolor kan fördela medel som motsvarar nio stipendier åt gången. Full-ride stipendier finns men sällsynt. Bland de 176 Division II skolor som erbjuder mäns fotboll stipendier under 2009 var Fort Lewis i Colorado, LeMoyne i New York, University of Tampa, California State Dominguez Hills, California State Los Angeles, Drury i Missouri och Colorado School of Mines.

Transfer studenter

Spelare som börjar sin fotbollskarriär i Division I skolor inte alltid avsluta det. En fotbollsspelare som vill överföra från en division I skolan ofta kommer att acceptera ett stipendium på en division II-programmet. Överföringar inom Division I måste sitta antingen ett eller två år innan du spelar, men Division I överföringar till Division II skolor kan spela omedelbart.