XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lagar i Texas för jakt Hogs med hundar


Vildsvin förekommer i de flesta av staten Texas. Eurasian vildsvin, vilda svin och gris hybrider anses invasiva exotiska arter som får jagas året runt med lämpliga jakttillstånd. Det finns ingen fångstbegränsning. Jagade på tillstånd, federal och privat mark, har jägare länge använt hund förpackningar för att hjälpa till i jakten.

Hundar som jakt Partners

Texas Parks and Wildlife Department sätter delstaten Texas regelverk för jaktsäsongerna, medel och metoder. I Texas när det gäller att använda hundar för att jaga, det enda djur som pekas ut som inte tillåts jagas med hundar är rådjur. Hunters fångats med hundar för att spåra eller fånga rådjur kan dömas till böter $ 500 till $ 4000 och ett år i fängelse. Hundar är tillåtet att använda i spårning och fångst av vilda svin i staten.

Användning av spårning och fånga Hundar

Enligt Texas Extension Service, är individer eller förpackningar av hundar vanligtvis används för att lokalisera och fånga vilda svin. Hundar kan användas för att söka upp enskilda svin eller små grupper. Mest framgångsrika jägare som använder den här metoden har typiskt vissa hundar utbildade för att spåra och bay och andra utbildade för att fånga och hålla. Spårning hundar som används är i allmänhet starka, välutbildade stora raser med spårning och baying tendenser. Den Catahoula Leopard Dog används för att spåra grisar i många stater i söder. Fångst hundar tenderar att vara grop tjurar eller tillämpliga mixar som tål den fysiska aspekten av uppgiften.

hund Safety

Använda hundar i jakten och infångandet av vilda svin är inte utan risk. Många hundar har dödats när du deltar i jakten. Av denna anledning, västar var tillverkad för att täcka de väsentliga organen i hunden medan den är i ingrepp i jakten. Flera tillverkare gör och leverera dessa västar. Rätt storlek och utrustade västar uppmanas att hålla hog-jakthundar så säkra som möjligt.