XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När det gäller färg vakt flaggor går, ju större desto bättre - och stora flaggor behöver rätt storlek flaggstång. Flaggor göra en enorm inverkan på din show och rätt pol är viktigt. Polerna kommer i en mängd olika längder och färger och några tips kan hjälpa dig att göra det bästa beslutet. Läs vidare för att lära sig att göra en färg vakt flaggstång.

Instruktioner

1 Välj en storlek för din flaggstång. Längre stolpar kan hantera större flaggor, men mindre stolpar kan vara bättre för nybörjare. Den genomsnittliga längden av stolpar som används i high school är 6 fot och avancerade grupper använder vanligtvis stolpar som är 7 fot lång, eller stolpar så länge som 10 fot för överdimensionerade flaggor.

2 Välj en typ och färg på flaggstången. De är gjorda med en mängd olika material, inklusive aluminium, PVC rör och glasfiber. Typiska färger är guld, silver, svart, vit eller klar, eller så kan du ändra färgen på din stolpe med eltejp eller kontakt papper. Ett urval av stolpar och tillbehör på webbplatser som Dance Cheer. Se avsnittet Resurser nedan för en länk.

3 Välja mellan plast och gummi tips. Polackerna har plastspetsar, som kan bidra till att förebygga segel, men en del tycker gummi lättare att arbeta med i en rutin. Företagen kommer ofta inkluderar gummi tips förutom plast för en nominell extra kostnad.

4 Köp tillräckligt stolpar för din färg vakt. Varje student ges vanligen en praxis flagga och flera show flaggor. Flaggor är fäst med kardborrband eller tejp till stolpar.

5 Vikt din stolpe med bultar, skruvar eller tejp. Extra vikt gör det lättare att kontrollera flagga kastar. Du kan köpa vikter för stolpar eller så kan du använda bultar köpt på en järnaffär. Om du använder bultar eller skruvar, se till att slå in dem i silvertejp först så att de inte kommer att skramla runt. Polen bör viktas något tyngre på toppen än på undersidan.

6 Välj flaggor. Köp eller designa en flagga som speglar temat för din show. Hitta tips för flagga mönster på webbplatser som färg Guard Central- och True Colors. Se avsnittet Resurser nedan för en länk.

Tips

  • Prova en stolpe som är en del-metall och en del PVC rörledningar för 10-fots stolpar. PVC orsakar lite extra drag och har en fin effekt.
  • Använd inte synliga handen markörer på stolpar - välj band som matchar stolpen.