XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Personer som lider av den smärtsamma och försvagande sjukdomar av osteoporos kan ha en anledning att fira i en inte alltför avlägsen framtid, eftersom preliminära resultat på "Vibrations Platforms verkar uppmuntrande. Forskare som bedriver forskning på detta koncept har funnit några bevis på medicinsk hjälp från dessa maskiner, men obekräftade uppgifter säger att det kan finnas potentiella osteoporos avbackningssvarvar fördelarna med vibrationsplattor.

Instruktioner

1 Innan du köper en vibrationsplatta, kontakta din ortoped. Han kommer att ge dig råd om ditt tillstånd, övningar nödvändigt, eller om du kan dra nytta av en vibrationsplatta.

2 Om du är postmenopausala eller medelålders, genomgå en bentätheten test innan du köper en vibrationsplatta. Det bör också noteras att enligt vissa experter, (se resurser för länkar), Osteoporos Vibrations maskiner är fortfarande i ett tidigt skede, och fullständiga resultat för personer med osteoporos är inte helt kända. Din ortopediska konsult kan råda vilka delar av din kropp behöver utnyttjas. Detta kommer att hjälpa dig att välja en vibrationsplatta som är mest lämpade för ditt tillstånd. Dessutom kan en senare testet också ange om det finns någon förbättring i bentätheten.

3 En röntgenbild av den berörda delen av kroppen är också rekommenderas. Din ortopediska konsult kan ordinera den typ av röntgen du behöver. Detta är viktigt, som att använda fel modell av vibrationsplatta kan förvärra ditt tillstånd, påverkar ryggraden, nacken eller huvudet.

4 Besök en träningsutrustning showroom och välj en vibrationsplatta som har egenskaper som passar din specifika medicinska tillstånd. Innan du köper, testa olika modeller för att avgöra vilken som känns mest bekväm.

5 Innan din vibration övningar, läsa bruksanvisningen noggrant. Ta noga noterat den göra och inte göra, för att dra maximal nytta av din Vibration plattform.

6 Motion för inte mer än 10 minuter per dag, 5 dagar i veckan. Bibehålla korrekt hållning under dina övningar, som rekommenderas för din specifika medicinska tillstånd.

Tips

  • Drick vatten före och efter träning.
  • Börja med en ljus, låg hastighet träning, sedan gradvis öka hastigheten och daglig träning varaktighet.
  • Håll regelbunden kontakt med din ortopediska konsult, eller sjukgymnast.
  • Inte överstiger hastighet vibrerande maskin eller träningstiden, om inte rekommenderas.
  • Aktivt använda benet muskel stöd för att minska överföringen av vibrationer till hals och huvud.
  • Gör inte vibrations övningar, om du är gravid, eller nyligen har haft en operation, har sår, hjärt- och kärlsjukdomar, höft- eller knäledsimplantat, akut bråck, spondylit, akut trombos eller epilepsi.
  • Detta är inte tolkas som medicinsk rådgivning. Alla läkare måste komma från en läkare.