XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vill du vaknar upp mitt i natten med hjärtklappning eller har ryckningar symtom medan du sover? Du är inte ensam --- många människor upplever dessa problem. Detta kan bero på en rad olika frågor som du kan behöva ta itu med så snart som möjligt. Varje gång du känner oegentligheter i hjärtfrekvensen, bör du söka professionell rådgivning om vad som kan gå fel. Informationen är inte en diagnos av dina särskilda symptom och bör inte ersätta ett läkarbesök. Alltid rådfråga din husläkare om dessa problem kvarstår.

Hjärtklappning

Många gånger, kan hjärtklappning orsakas av en vitaminbrist. Om du inte får tillräckligt med kalcium, magnesium eller andra viktiga vitaminer i din kost, kan det orsaka ditt hjärta att påskynda från tid till annan. Dessutom, när du är uttorkad från att utöva och inte dricker tillräckligt med vatten, kan du ha problem med hjärtklappning. Överdriven kaffe och alkoholdrickande kan leda till uttorkning. Många människor som använder alkohol för mycket har detta problem, eftersom alkohol utarmar kroppen av vatten.

Ångest och hjärtklappning

Hjärtklappning kan också orsakas av ångest. Är du rädd eller orolig ofta när du går till sängs? Tycker du betona och tänka på alla dina problem i livet precis innan du somnar? Om så är fallet, kan det vara en anledning till varför du upplever detta problem. I ett extremt fall kan du ha drabbats av en panikattack.

ryckningar

Liksom hjärtklappning, kan stress och ångest orsaka muskelryckningar i sömnen. Om du känner dessa ofrivilliga ryckningar förnimmelser i ansiktet, benen, magen och andra konstiga ställen, kan det bero på att du är oroande och tänka för mycket när du sover. Bedtime bör vara en tid av vila för dig, och din kropp reagerar därefter.

fibrillering

Om du känner en ryckningar runt hjärtat, kan det vara vad som kallas "flimmer", vilket är när hjärtmuskeln rycka. Det kan också bara vara musklerna ovanför hjärtat som flyttar intermittent. Vissa medicinska experter säger också att ryckningar kan potentiellt relaterade till reumatoid artrit.

hypertyreoidism

Ryckningar och hjärtklappning är båda symptomen av ett tillstånd som kallas hypertyreos. Med detta tillstånd, är sköldkörteln producerar för mycket av tyroxin hormon, som påskyndar ditt hjärta och gör din ämnesomsättning arbeta snabbare. Om du upplever dessa två symtom (hjärtklappning och ryckningar) i kombination med en plötslig viktminskning, förstorad sköldkörtel i halsen och sömnproblem, skulle det kunna vara ditt problem. Du måste ha detta diagnostiseras av en läkare för att vara säker.

mediciner

Slutligen har vissa mediciner varit kända för att orsaka hjärtklappning och ryckningar, såsom levaquin och Advair (se mer droger som anges nedan under "Referenser"). Fråga din läkare om din medicin som orsakar dessa symptom.