XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medicinsk utrustning Föreningar


Läkarsällskap utrustning ge medlemmar med ett brett industrin nätverk som kan stödja deras gemensamma mål och intressen. Dessa föreningar är inriktad mot utveckling av sjukvårdsinrättningar och övervakning, utvärdering och bedömning av medicinska behov och intressen.

International Association of Medical Equipment ÅTERFÖRSÄLJARE och reparatörer

International Association of Medical Equipment ÅTERFÖRSÄLJARE och reparatörer (IAMERS) har ett nära samarbete med den amerikanska Food and Drug Administration och US Department of Commerce för att säkerställa kvaliteten på pre-owned medicinsk utrustning. Som ett mångsidigt förespråkare för bevarande och förbättring av säkra och tillförlitliga medicinsk utrustning, IAMERS & rsquo; medlemsföretag representerar en mängd olika medicinska specialiteter. Det sammanför ledande återförsäljare och Refurbishers av medicinsk utrustning.

International Association of Medical Equipment ÅTERFÖRSÄLJARE och reparatörer
25 Conant Drive
Brockton, MA 02301
201-833-1157
iamers.org

Georgia Association of Medical Equipment Services

Som Georgien och rsquo; s mest framstående resurs och röst för hem medicinsk utrustning företag, komplexa rehabilitering och respiratorvård, Georgien Association of Medical och utrustning tjänster (spel) erbjuder en rad medlemstjänster inriktade på bättre tillgång till sjukvård, patientfokuserad service , medicinsk kostnadskontroll och positiva vårdsamarbeten. Föreningen förbinder sig att den pågående utbildningen av sina medlemmar genom kvartalsvisa möten och utbildningstillfällen om vitala sjukvården ämnen, till exempel anbudsförfarande, ersättning, PR och marknadsföring, rehabilitering, Medicare och Medicaid.

Georgia Association of Medical Equipment Services
3605 Sandy Plains Rd. suite 240-470
Marietta, GA 30066
770-578-3999
gameshme.org

New England Medical Equipment Dealers Association

New England Medical Equipment Dealers Association (Nemed) är en regional förening som ger hemvårds återförsäljare och produkttillverkare en möjlighet att arbeta tillsammans och hålla sig uppdaterade om statliga regleringar, riktlinjer för ersättning och annan viktig information om sjukvården i regionen. Den utvecklar partnerskap med intresserade vårdföretag, främjar relationer med kongress- representanter i New England och samordnar viktiga lobbyverksamhet på federal nivå. Den övervakar också statliga Medicaid ersättning, utbildar medlemmar på kontraktsförhandlingar och säkerställer den ekonomiska bärkraften i branschen genom olika hälsoprogram.

New England Medical Equipment Dealers Association
515 Kempton St.
New Bedford, MA 02740
508-993-0700
nemed.org