XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Idéer för en Running Club


Löpning är en sport för alla: löpare kan välja sin egen takt, behöver de inte någon speciell utrustning utöver gymnastikskor och de kommer inte att behöva betala för ett gym medlemskap. Körs med en grupp vänner kommer att göra din träning mer intressant och roligt. Vare sig du letar efter en spännande händelse för en etablerad kör klubb, försöka lägga till nya medlemmar eller starta en klubb från grunden, kommer du vara säker på att ha framgång med dessa idéer.

Kostyme Fun Run

Berätta för din grupp i förväg att du kommer att ha en costumed körning vid nästa möte, så de kommer att ha tid att förbereda något att bära. Ta extra dumma tillbehör med dig om det finns medlemmar som anländer utan kostym på dagen för körningen. Har din klubb slitage fjäder boa, fåniga hattar, ljusa kläder eller uddar. Ta några bilder, och gå på en grupp kör genom ett område där det kommer att finnas andra personer närvarande. Har Flyers att dela ut till åskådare eller att lägga på gemenskap anslagstavlor och telefonstolpar för reklam.

Ort Running Tour

För en intressant kör klubb utflykt, gör en stadsrundtur i ett centrum i närheten av din klubb. Lär dig lite om platser i staden så att du kan leda turnén själv och berätta om landmärken och byggnader i anmärkning. Kör från punkt till punkt tills du har sett tillräckligt platser för att få ett bra träningspass, omfattningen av körningen skulle variera beroende på graden av din klubb. Vissa städer har rinnande turer redan finns, så att du kan samordna med dem att ha en guide körning med din grupp, vilket besparar dig besväret att lära sig fakta själv. Din klubb kanske gillar turnén så mycket att de kommer att vilja starta eget kör tur företag!

Urban Running och Parkour

Ett spännande nytt sätt att utöva i staden är parkour, även kallad urban löpning eller freeflow igång. Detta innebär att man använder delar av omgivningen när du joggar och utföra stunts. Till exempel kommer en urban löpare hoppa över räcken, dra sig över staket och kör längs bänkar eller trottoarkanter, i stället för att köra längs en trottoar eller på ett spår. En urban kör klubb skulle locka en yngre, äventyrlig publiken, och du kan hålla dina möten var som helst i staden eller park, eftersom du inte behöver en öppen plats att köra.