XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man skär morötter för Coleslaw

Oavsett om det är serveras för att gå tillsammans med hamburgare och varm korv eller som en sida skålen på din favorit deli smörgås, ger coleslaw ett utsökt sätt att konsumera friska grönsaker. Morötter är en stapelvara i de flesta sorter av coleslaw och tillsammans med att lägga till en söt smak de ger vitaminerna A, C, K, kalium, folat och kolin. Fragmentering morötter är idealisk för att få precis rätt konsistens så att de kompletterar kål och andra ingredienser i vinbärssaft. Du kan strimla morötter med hjälp av en matberedare eller en handhållen rivjärn.

Hand Held rivjärn

Steg 1

Skala utanför huden från din morötter med hjälp av en potatisskalare. Ta ändarna genom att skära dem om ¼ tums in från varje ände med en kökskniv. Skölj alla smutsen av morötterna genom att placera dem under rinnande vatten.

Steg 2

Använd en stand up rivjärn snarare än en platt version; torget eller kon stå upp rivjärn är lättare att manövrera och kommer att ge dig fler alternativ för fragmentering dina morötter. Välja en modell som har tänderna på utsidan av rivjärnet snarare än insidan.

steg 3

Riv dina morötter på alternativet grov tänder genom att flytta morot upp och ner över de utskjutande tänderna.

steg 4

Samla de rivna morötterna som faller innanför och under rivjärn och lägg dem till vinbärssaft.

Matberedare

Steg 1

Skala utanför huden från din morötter med hjälp av en potatisskalare och skär ändarna av, ca ¼ tum i från varje ände. Skölj skalade morötter under rinnande vatten för att avlägsna all smuts från veggie.

Steg 2

Skär morötterna i halvor eller tredjedelar så att de strimla mer effektivt när den tas i matberedaren.

steg 3

Placera gallret fäste och locket på din matberedare och slå på den.

steg 4

Sätta morötterna in i rännan av matberedaren och ta bort de rivna morötterna när de är färdiga gittret. Lägg till de andra coleslaw ingredienser.

Saker du behöver

  • Grönsaksskalare
  • Kökskniv
  • Handhållna rivjärn
  • Matberedare