XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur du skapar din egen Middle School basket Jersey


Nya tröjor kan öka din middle school basketlag förtroende på och utanför planen. Vara så kreativa som du vill ha i din design under förutsättning att du följer skolans klädkod regler. Träffa skolan tjänstemän för att säkerställa att din föreslagna utformningen är acceptabelt innan du går vidare med skapandeprocessen. När du har fått ett godkännande, kan du skicka din design till en jersey produktionsbolag, men för att spara tid och pengar du kan istället hand hantverk dina tröjor i vad som kan vara ett underhållande lag-bindningsaktivitet.

Instruktioner

1 Samla dina lagkamrater och tränare för att diskutera din ideala jersey design. Tänk på stilen av jersey som du vill använda, liksom placeringen av ord och bilder. Skissa denna design på papper med en penna.

2 Ta den föreslagna jersey design till din middle school administration för godkännande. Gör nödvändiga ändringar i design baserad på den feedback du får.

3 Gör en lista över leveranser och utse varje medlem i teamet att bidra ett objekt. Kräver att varje gruppmedlem för att ge sin egen tomt jersey samt vinyl bokstäver eller järn-on överföringsark, beroende på den slutliga utformningen som du använder.

4 Ställ upp tabeller med leveranser i mötet platsen innan laget samlar så att alla har tillräckligt arbetsutrymme och material.

5 Lägg skjortor platta på arbetsplatser och ordna alla bokstäver, siffror eller bilder som du planerar att inkludera i din design.

6 Järn på bokstäver, siffror och bilder med ett varmt strykjärn, en jersey i taget, tills alla har slutförts.

Tips

  • Om du inte vill använda vinyl eller järn-on överföringsark för dina bokstäver, siffror och bilder, använder textilfärg och stenciler.
  • Bedöm ditt team budget och besluta om att skicka design till en jersey produktionsbolag. Göra jerseys själva kommer att rymma en tunn budget. Boka en lämplig tid och plats att träffas utanför praxis och skola att konstruera skjortor.